Young & Hungry ajunge la final – 5 sezoane şi un film!

Five seasons and a movie! Nu, nu este vorba de visul Community ci de Young and Hungry, comedia aproape uitată de cei de la Freeform.

Iată că în sfârşit cei de la Freeform îşi iau inima în dinţi şi comunică informaţii despre soarta comediei Young & Hungry. Aşa cum era de aşteptat după atâtea luni fără o veste (şi cu distribuirea de ieri a lui Emily Osment într-unul dintre proiectele noului sezon), reprezentanţii postului au anunţat oficial că serialul se va încheia o dată cu episoadele părţii secunde a sezonului 5 dar, au băgat deja în producţie un film TV de 2 ore pentru fanii Y&H, pentru a finaliza aşa cum se cade povestea îndrăgitelor personaje – dat fiind că episoade S5B au fost deja filmate. De menţionat că filmul va fi produs de aceeaşi echipă care a stat în spatele serialului pe durata celor cinci sezoane, în frunte cu David Holden, Caryn Lucas, Ashley Tisdale, Eric şi Kim Tannenbaum.

Noile episoade îi vor găsi în sfârşit pe Gabi şi Josh împreună şi mai îndrăgostiţi ca niciodată, încercând să se acomodeze noului lor statut, fără drama ori alte complicaţii. Nu doar cei doi vor trebui să îşi dea seama de cum va decurge noua relaţie ci şi Yolanda cu Elliot, cei doi fiind în dificultate de cum să se comporte cu Gabi ca noua doamna a casei, după ce le-a fost parteneră în şiretlicuri şi numeroase aventuri în toată această perioadă. Noua romanţă a celor doi se va dovedi un moment de cumpănă şi pentru Sofia care, începând să se simtă în plus în preajma prietenei sale şi a noului (dar vechiului) său iubit, decide să îşi caute şi ea perechea o dată şi pentru totodeauna, considerând că a avut suficiente relaţii eşuate din care să înveţe.

Ultimele 10 episoade, S5B vor fi difuzate săptămânal începând cu 20 iunie.

Sursa


De mai bine de şase luni cei de la Freeform nu au mai anunţat nimic cu privire la revenirea comediei Young & Hungry şi a episoadelor deja filmate din sezonul 5B, în ciuda evenimentului de relansare a postului de luna trecută şi a nenumăratelor comunicate privind serialele noi şi proiectele în curs de producţie. Lucrurile de acest fel nu sunt niciodată de bun augur, protagonista Emily Osment apelând la Twitter pentru a confirma într-o manieră informală că serialul a fost anulat, o decizie clară urmând a veni la un moment dat. Din spusele acesteia, nici măcar actorii din distribuţie ori echipa de producţie Y&H nu au informaţii privind revenirea celor 10 episoade aferente părţii secunde a sezonului 5.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla însă este cert că Young & Hungry nu se încadrează în noua linie pe care cei de la Freeform doresc a o promova prin proiecte de tip grown-ish, The Bold Type, Famous in Love, spin-offul The Fosters ş.a..

Fără informaţii suplimentare despre actorii din distribuţie, pentru moment ştim doar că Emily Osment va putea fi urmărită cât de curând alături de Michael Douglas în noul proiect Netflix, The Kominsky Method. Mai multe informaţii despre personajul său, aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s