Manifest, un nou proiect NBC

Cei de la NBC ne propun un nou thriller cu un avion misterios şi un grup de personaje care par a ridica la fel de multe întrebări. Pentru moment, ataşaţi proiectului sunt actorii Josh Dallas, cunoscut pentru rolul lui Prince Charming/David din Once Upon a Time şi Melissa Roxburgh, care a putut fi recent urmărită în drama militară a celor de la CW, Valor.
Descriere: Un avion dispare în mod misterios şi reapare pe radar după cinci ani, perioadă în care s-a crezut că a căzut în apă, nefiind găsit în ciuda căutărilor intense. Pentru pasagerii acestui zbor, timpul pare a fi stat în loc, în timp ce pentru cei iubiţi au fost cinci ani plini de durere şi întrebări fără răspuns. Proiectul urmăreşte viaţa celor din avion şi misterul ce pare a-l reprezenta destinul lor.

Josh Dallas îl va interpreta pe Ben Stone, analist de informaţii şi tipicul de tată care încearcă să controleze totul şi este înnebunit de ceea ce nu poate – fie că este vorba de cancerul cu care se luptă fiul său ori de vocea din mintea sa ce pare a fi apărut o dată cu revenirea acasă. Melissa o va interpreta peMichaela o femeie care se luptă cu vina unui accident tragic din trecutul său încercând să îşi dea seama dacă este potrivită pentru a fi poliţistă dar şi logodnică. Reîntoarsă cinci ani mai târziu, Michaela descoperă că are un scop pentru viaţa sa, alte obiective de îndeplinit.

Creat de Jeff Rake, produs de Robert Zemeckis şi regizat de David Frankel, Manifest este unul dintre proiectele propuse pentru grila 2018/19 a postului NBC.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s