Premierele lunii martie la TV

Primăvara a venit și acest lucru se poate vedea din oferta bogată de titluri pentru luna martie. După cum v-am obișnuit, o parte din aceste titluri sunt disponibile și la noi, pe când altele doar peste ocean. Pentru micul ecran, premierele se împart în două categorii: premiere de sezon, respectiv premiere de serial. Mai jos, pentru a le putea bifa pentru vizionare, o scurtă descriere pentru titlurile noi – pentru trailere și mai multe materiale promoționale, click pe titlul serialului de la descriere.

– 4.03: festivitate de decernare a premiilor Oscar – 

Premiere sezon nou:

 • 2.03: Once Upon a Time – sezonul 7B
 • 4.03: The Good Fight – sezonul 2
 • 8.03: Marvel’s Jessica Jones – sezonul 2
 • 9.03: LOVE – sezonul 3*  | Sneaky Pete – sezonul 2
 • 11.03: Timeless – sezonul 2  | The Arrangement – sezonul 2 |  The Royals – sezonul 4
 • 12.03: Mary Kills People – sezonul 2
 • 20.03: Shadowhunters – sezonul 3
 • 25.03: Billions – sezonul 3  | Silicon Valley – sezonul 5
 • 28.03: Empire – sezonul 4B  | Star – sezonul 2B  | Suits – sezonul 7B
 • 28.03: The Americans – sezonul 6*
 • 30.03: A Series of Unfortunate Events – sezonul 2

Premiere seriale noi:

 • 1.03: A.P. Bio (NBC) – special preview pe 1.02
 • 7.03: Life Sentence (CW)
 • 8.03: Champions (NBC)  | The Oath (Crackle)
 • 11.03: Deception (ABC)
 • 13.03: For the People (ABC)  | Rise (NBC)
 • 16.03: Edha (Netflix)
 • 18.03: Instinct (CBS)
 • 22.03: Station 19 (ABC) – spin-off Grey’s Anatomy
 • 23.03: Alexa and Katie (Netflix)
 • 25.03: Trust (FX)  | Barry (HBO)
 • 26.03: The Terror (AMC)
 • 27.03: Splitting Up Together (ABC)  | Roseanne (ABC)
 • 28.03: Alex, INC. (ABC)
 • 29.03: Siren (Freeform)

A.P. BioComedia are ca protagonist un profesor de filosofie absolvent de Harvard care, după ce este concediat de la slujba sa ideală, se angajează ca profesor suplinitor de biologie avansată la liceul Withlock School, Toledo. Realizând că are la dispoziţie o clasă întreagă de elevi, acesta decide să îi folosească în propriile planurile, fiind clar încă de la început că le va preda şi îi va învăţa orice altceva, cu excepţia biologiei.

Life SentenceDramedie a cărui protagonistă este Stella, o tânără diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, pentru care lucrurile se schimbă în momentul în care află că nu va muri prea curând. Pusă în faţa unei noi realităţi, aceasta va trebui să înveţe să trăiască cu deciziile pe care le-a făcut în cei opt ani în care a hotărât să facă totul ca şi când ar fi ultima sa zi pe acest pământ.

ChampionsProprietar al unei săli de sport, Vince este un bărbat carismatic dar lipsit de total ambiţii, ce locuieşte cu fratele său Michael, un tânăr atrăgător dar total idiot. Rutina unei vieţi simple îi este întreruptă atunci când Priya, una din fostele sale iubite din liceu i-l lasa în grijă pe fiul lor deja adolescent.

InstinctAvând la bază cel mai recent roman aflat în curs de apariţie semnat de James Patterson, Instinct prezintă povestea unui fost agent CIA care, după ieşirea din Agenţie a reuşit să îşi întemeieze o viaţă ‘normală’ ca profesor şi scriitor, toate acestea riscând să fie în zadar în momentul în care NYPD îi solicită expertiza în investigarea şi prinderea unui criminal în serie.

DeceptionDupă ce cariera îi este ruinată de un scandal mediatic, celebrul magician Cameron Black decide să îşi folosească abilităţile de maestru iluzionist şi artă a înşelăciunii, ajutând Biroul Federal de Investigaţii. Utilizând fiecare truc cunoscut sau chiar inventând altele noi atunci când este nevoie, Cameron va ajuta guvernul să prindă unii dintre cei mai evazivi infractori, totul pe fundalul pregătirii şi punerii în scenă a celui mai mare truc al carierei sale.

For the PeopleCu acţiunea plasată în cadrul Tribunalului Districtual al Statelor Unite din New York (The Mother Court), proiectul are ca protagonişti o nouă categorie de avocaţi, unii care lucrează atât pentru apărare cât şi pentru Procuratură. Ocupându-se de cele mai importante ori mai mediatizate cazuri federale din district, nu de puţine ori limitele dintre viaţa personală şi cea profesională dispar. Cele şase tinere vedete ale sistemului judiciar american sunt împărţite în două tabere sub atente supraveghere a judecătorului Nicholas Byrne şi a Tinei Kirssman, grefiera curţii. De partea avocaţilor apărării le avem pe cele două bune prietene Sandra Bell şi Allison Adams alături de Jay Simmons şi supraveghetorul lor, Jill Carlan, tabăra procuraturii fiind condusă de Şeful Diviziei de Criminalistică, Roger Gunn alături de Seth Oliver, Leonard Knox şi Kate Littlejohn.

RiseInspirat din povestea lui Lou Volpe prezentată în cartea Drama High, Rise îl are protagonist pe Lou Mazzuchelli, profesor şi soţ devotat, un bărbat nesigur de adevărata sa putere şi dedicatie, până când preia departamentul de teatru al unei facultăţi, munca şi pasiunea depuse aici ajungând să treacă dincolo de porţile universităţii, activitatea sa inspirând întreaga clasă muncitoare din oraş.

EdhaUn proiect original Netflix Argentina, noul serial prezintă viaţa Edhei, o tânără designer vestimentar de succes şi mama singură aflată la o răscruce de drumuri – încercând să ia o decizie care o poate propulsa profesional ducându-i cariera la un cu totul alt nivel, ea întâlneşte un tânăr emigrant devenit model. În ciuda pasiunii şi a atracţiei nutrtite, romanţa le este umbrită de dorinţa acerbă de răzbunare a acestuia.

Station 19Plasat în Seattle noul proiect urmăreşte povestea unui grup de pompieri, cazurile, relaţiile din cadrul departamentului, vietile personale precum şi interferenţa celor două lumi.

The TerrorInspirat de o poveste adevărată, The Terror se centrează pe o periculoasă expediție a Marinei Navale britanice într-un teritoriu încă neexplorat. Echipajul vrea să descopere Pasajul de nord-vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). Pe o vreme chinuitoare, având la dispoziție resurse limitate, din ce în ce mai puțină speranță și temându-se de necunoscut, echipajul este împins până la limite. The Terror ilustrează ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu elementele naturii, ci și între ei. (via AMC)

Splitting Up TogetherAvând la bază formatul danez, Splitting Up Together prezintă povestea unui cuplu al cărui mariaj este redescoperit o dată cu divorţul lor.

RoseanneLansat în 1989, Roseanne a devenit rapid un fenomen TV, reuşind să domine clasamentul serialelor cu cele mai mari ratinguri pentru aproximativ zece ani, comedia prezentând în mod realist şi oarecum comic, greutăţile şi viaţa de zi cu zi a unei familii din clasa muncitoare a comunităţii din Lanford, un orăşel fictiv din Illinois. Familia Conner va continua să se confrunte cu dificultăţile economice actuale şi cu traiul nesigur de la lună la lună şi în noile episoade ce vor debuta în 2018.

Alex, INC.Inspirat din podcastul StartUp al lui Alex Blumberg, Alex Inc. îl are protagonist pe Alex Schuman, jurnalist de radio excepţional, soţ şi tată a doi copii, aflat în momentul în care decide să renunţe la slujba sa pentru a-şi deschide propria companie. Începând a se diminua mirajul împlinirii propriului vis, Alex descoperă rapid că lucrurile sunt cu mult mai grele decât şi-a închipuit iniţial.

SirenMicul orăşel Bristol Cove este fascinat de poveştile cu sirene din mitologie, poveşti care se vor dovedi a fi mult mai reale decât s-ar fi crezut, apele marii aducând la ţărm ceva cu totul neaşteptat … sirene adevărate. Venirea noilor oaspeţi nu va rămâne pentru mult timp un secret, noua realitate pe care o au de acceptat locuitorii din Bristol Cove nefiind pe placul tuturor, născându-se astfel noi alianţe şi rivalităţi, tensiunea creată iscând un război între oameni şi sirene mai ales după ce acestea îşi cer dreptul asupra oceanului.

 

* sezon final

2 thoughts on “Premierele lunii martie la TV

 1. Nu stiu de ce, dar am senzatia ca Deception va fi un soi de Castle sau White Collar (sau cel putin sper sa fie asa). Vom vedea ce va fi de capul lui, dar istoria ne spune ca serialele care debuteaza pe ABC in aceasta perioada a anului nu au o existenta tocmai indelungata. Mai mult ca sigur voi urmari The Terror pentru ca mi-a atras atentia inca de la aparitia primelor materiale promotionale si, dupa mult, mult timp la categoria drama, le voi da o sansa celor de la CBS pentru al lor Instinct. Despre celelalte nu o sa vorbesc pentru ca, daca nu am nimic bun de spus, mai bine ma abtin.

  Like

  1. Pai sincer si eu la fel am perceput Deception si chiar imi lipseste un astfel de serial. (mai nou am reluat Chuck). Da, cam toate serialele lansate in midseason sunt sortite esecului dar cateodata mai e si cate o exceptie. 😀

   Instinct da, chiar pot spune ca l-am asteptat de ceva vreme si nu mi-a convenit deloc cand am vazut ca l-au pastrat pentru martie.

   Ca de obicei voi da play la toate si voi vedea dupa 3-5 saptamana cu ce raman. 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s