Grey’s Anatomy își ia la revedere de la April și Arizona

Universul Grey Sloan Memorial a fost luat cu asalt – la dublu! – de aflarea veștii că două dintre cele mai îndrăgite actrițe vor părăsi distribuția serialului Grey’s Anatomy.

Sarah Drew (April Kepner) și Jessica Capshaw (Arizona Robbins) își vor încheia contractele la sfârșitul celui de-al 14-lea sezon, în urma unei decizii „creative” a echipei de producție, și nu vor mai face parte din distribuția serialului într-un eventual al 15-lea sezon, care nu a fost confirmat încă. Vestea vine în contextul în care a fost renegociat salariul lui Ellen Pompeo (Meredith Grey), aceasta fiind nevoită să dezmintă o serie de zvonuri care sugerau că plecarea celor două este cauzată de mărirea remunerației sale, care a ajuns astfel la 20 milioane $ anual.

Conform paginilor de Twitter ale lui Drew și Capshaw, decizia a fost una surprinzătoare și pentru ele, însă au mulțumit fanilor și i-au asigurat că poveștile lui April și a Arizonei vor merge mai departe.

Sarah Drew, Twitter: „Vă mulțumesc pentru toată dragostea. Știu că sunteți triști. Și eu sunt. (…) Am aflat de 48 de ore, deci încă nu sunt pregătită să vă declar ceva referitor la cei 9 ani petrecuți aici.”

Jessica Capshaw, Twitter: „În ultimii 10 ani, nu am avut numai privilegiul de a o juca pe Arizona Robbins, dar m-am și îndrăgostit de ea. (…) Sunt recunoscătoare că am ajuns să o aduc la viață și pentru viața pe care mi-a adus-o. Sunt tristă să o văd plecând, dar sunt consolată de ideea că va continua să trăiască permanent în conștiințele și imaginația noastră. Shonda, mulțumesc pentru acest rollercoaster incredibil.”

Grey’s Anatomy este unul dintre cele mai longevive seriale din peisajul TV actual, ajungând la peste 300 de episoade, însă cel de-al 15-lea sezon nu a fost confirmat. Mai mult, episodul din 1 martie 2018 a reprezentat un backdoor pilot pentru viitorul spin-off Station 19, care se va concentra asupra vieții pompierilor din Seattle și care va avea premiera pe 22 martie, dând startul unui prim sezon de 10 episoade.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s