TNT anulează ‘The Librarians’

La o lună de la finalizarea sezonului 4, cei de la TNT au luat decizia de a nu continua mai departe cu The Librarians. Vestea a fost anunţată chiar de Dean Devlin, creatorul, scenaristul şi unul dintre producătorii executivi ai serialului, aceasta menţionând că va face tot posibilul să găsească o nouă ‘casă’ pentru proiect ca finalul S4 să nu fie sfârşitul pentru aventurile Bibliotecarilor.

Decizia vine în urma încercării constante de rebranduire a postului şi orientare către drame noir, eliminând treptat din portofoliu tot ce nu se mulează pe noua viziune – The Librarians, precum Major Crimes şi The Last Ship fac parte din vechea grilă, când TNT a încercat proiecte de tip ‘popcorn action/adventure’.

Descriere: Serialul Bibliotecarii are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne înconjoară. Acest grup interesant de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume. (via DIVA)

În România, The Librarians poate fi urmărit pe DIVA.

Sursa

One thought on “TNT anulează ‘The Librarians’

  1. Ma intreb ce vor mai difuza cei de la Diva din toamna….In ultima perioada, portofoliul lor in materie de seriale s-a subtiat rau de tot.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s