OZARK: Ce ne aduce nou sezonul 2?

Au trecut mai bine de şase luni de la anunţul reînnoirii şi totodată de când Netflix nu a mai comunicat nimic legat de sezonul 2 Ozark. Nu este nimic nou, aceasta fiind una dintre strategiile deja cunoscute ale celor de la Netflix, alături de reînnoirea unor titluri în secret, oficializarea acelor decizii venind la pachet cu primele materiale promoţionale.

Descriere: După un scenariu semnat de Bill Dubuque şi Mark Williams, noua dramă îi are protagonişti pe membrii familiei Byrde şi noua lor viaţă o dată cu mutarea din Chicago în Missouri, schimbând agitaţia marelui oraş pe liniştea din mica comunitate Ozark. Însă, cum bine ştim că aparenţele înşeală întotdeauna, nici aici lucrurile nu sunt ce par, astfel că prin intermediul lui Marty şi a familiei sale, serialul reuşeşte să abordeze subiecte precum capitalismul, spălarea de bani, dinamica familială şi nu în ultimul rând supravieţuirea cu deciziile luate, fără posibilitatea de a te reîntoarce la ce ai fost înainte.


Ce ştim până la acest moment despre sezonul 2?

-după modelul S1, va avea tot 10 episoade

-Marty va trebui să facă faţă şi să accepte consecinţele deciziilor luate, clipul video lansat pentru anunţul reînnoirii având ca tagline: You made your choice. Now deal with the consequences.

Personaje: chiar dacă pentru moment cei de la Netflix nu au comunicat nimic oficial legat de distribuţia existentă, prin materialele postate de actori pe reţelele de socializare ne putem da seama că majoritatea vor reveni pentru un nou capitol tumultor din mica staţiune Ozark. Via Instagram, Sofia Hublitz a confirmat că va reveni alături de Charlie Tahan pentru sezonul 2, iar Julia Garner şi Skylar Gaertner au postat pe conturile personale diverse poze şi clipuri din Atlanta, locaţie în care au loc filmările Ozark. De asemenea, într-unul dintre interviurile acordate de Jason Bateman acesta a menţionat că noile episoade se vor focusa pe relaţia personajului său cu Wendy în lumina ultimelor evenimente, semn că şi Laura Linney va reveni pe platourile de filmare ale sezonului 2.

Până la acest moment cei de la Netflix au anunţat prezenţa unui singur personaj nou, mai exact distribuirea actriţei Janet McTeer în rolul unei avocate din Chicago a cărei legătură cu cartelul poate reprezenta un pericol pentru familia Byrde şi ale lor activităţi ilicite.

Poveste. Conform lui Bateman, povestea sezonului 2 va prezenta în detaliu consecinţele deciziilor luate în sezonul 1 şi implicit escaladarea riscurilor, a pericolului şi a provocărilor pentru toţi cei implicaţi – şi aici intervine spălarea celor 50 milioane de dolari, colaborarea cu Ruth ş.a.. Interviul complet al lui Jason Bateman şi detalierea altor posibilităţi pentru personajul său în sezonul 2, aici.

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea
noi informaţii despre sezonul 2.

Surse: 1, 2, 3


Pentru mai multe comenatarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s