The Crown: Hugh Laurie în rolul Prinţului Philip?

Un nou nume pare a fi ajuns în atenţia scenariştilor The Crown după ce negocierile cu actorul Paul Bettany au picat, mai exact cel al lui Hugh Laurie. Actorul pare a fi intrat de ceva vreme pe lista scurtă de potenţiali actori ce îl pot înlocui pe Matt Smith în sezoanele  3 şi 4 The Crown, acesta alăturându-li-se deja anunţatelor Olivia Coleman şi Helena Bonham Carter. Din cele comunicate presei anterior, acţiunea sezonului 3 este va fi plasată în perioada 1960-1980, iar acurateţea şi veridicitatea poveştii necesită o schimbare de asemenea anvergură în distribuţia serialului.

Posibilitatea ca Hugh Laurie să preia rolul Ducelui de la Matt Smith pare a-l încânta chiar şi pe creatorul The Crown, Peter Morgan, care s-a arătat nu de puţine ori încântat de această idee.

Dacă lucrurile s-ar finaliza în această manieră, venirea lui Laurie în serial ar reprezenta a doua sa colaborare cu Olivia Coleman alături de care a jucat în The Night Manager, titlu apreciat de critici şi public.

Hugh Laurie este liber de orice obligaţii dată fiind anularea serialului Chance de către Hulu aşa că…de ce nu?

The Crown este disponibil pentru vizionare pe Netflix, acesta fiind unul dintre titlurile originale premiate şi apreciate din portofoliul propriu. Sezonul 2 a fost lansat pe 8 decembrie 2017.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s