Comunicat de presă: noutățile lunii aprilie pe Netflix (RO)

 

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

Ce ne aduce nou Netflix în aprilie?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Wakfu – S3 – 1 aprilie -> Când o ghildă secretă vine după copiii lui Percedal, Yugo și prietenii săi pornesc într-o misiune de salvare.
 2. World of Winx – S1 – 3 aprilie -> Pentru a-l opri pe misteriosul Hoț de Talent din încercarea de a-i răpi pe tinerii talentați, cele șase zâne Winx se duc la show-ul de talente “WOW!” în calitate de recrutori.
 3. Fastest Car – S1 – 6 aprilie -> Mașinile grozave de curse sunt cumpărate sau construite de la zero? Există un singur mod de a afla: a le pune pe toate la linia de start și a începe o cursă pe circuit.
 4. La casa de papel – S2 – 6 aprilie -> Cum poliția este din ce în ce mai aproape să afle identitatea Profesorului, lipsa lui de comunicare cu întreaga echipă duce la arestarea unuia dintre complici.
 5. My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: JAY-Z -> Dave privește o lecție de flow, cultură hip-hop și sistem judiciar de la Jay-Z și ajunge în studioul din Malibu al producătorului Rick Rubin.
 6. The Boss Baby: Back in Business – S1 – 6 aprilie -> Bebe Șef încearcă să mențină un echilibru între viața de familie și slujba de la sediul Bebe Cor cu ajutorul fratelui și complicelui său, Tim.
 7. Troy: Fall of a City – S1 – 6 aprilie -> O poveste grandioasă despre pasiune, răzbunare și uneltiri, care relatează evenimentele din războiul troian și iubirea dintre Paris și Elena.
 8. Lost in Space – S1 – 13 aprilie -> Rămasă în pană la ani-lumină de destinația sa, familia Robinson trebuie să fie unită pentru a supraviețui. Un nou serial de dramă, bazat pe clasicul SF al anilor ’60.
 9. The Magic School Bus Rides Again – S2 – 13 aprilie ->Autobuzul Magic depășește orice barieră, ducând-o pe doamna Frizzle împreună cu clasa ei pe vârful unui munte de tăieței, dar și în centrul Soarelui.
 10. Four Seasons in Havana – S1 – 15 aprilie -> Pe măsură ce Havana se învârte lent în cursul anului, detectivul nostalgic Mario Conde analizează inima sufocantă a orașului pentru a investiga crimele întunecate.
 11. The Alienist – S1 – 19 aprilie -> În 1896, Theodore Roosevelt, comisar de poliție în New York, apelează la psihologul Laslzo Kreizler pentru a prinde un ucigaș ce urmărește băieți care se prostituează.
 12. Charité – S1 – 19 aprilie -> La sfârșitul secolului al XIX-lea, în Berlin, o tânără lucrează pentru a-și plăti datoriile la spitalul Charité, cunoscând medici străluciți și descoperindu-și pasiunea pentru medicină.
 13. Aggretsuko – S1 – 20 aprilie -> Trudind necontenit și fără satisfacție la serviciu, mica Retsuko, un panda roșu, își descarcă furia acumulată cântând death metal la karaoke după orele de program.
 14. Dope – S2 – 20 aprilie -> Războiul drogurilor nu se oprește niciodată. Cameramanii urmăresc în continuare traficanți, consumatori și autorități din Indiana, Caraibe, Detroit și Atlanta.
 15. Spy Kids: Mission Critical – S1 – 20 aprilie -> Dacă spionii adulți nu sunt la înălțime, sarcina de a învinge S.W.A.M.P. le revine micilor spioni Juni și Carmen Cortez, într-un serial animat bazat pe filmele omonime.
 16. The Letdown – S1 – 21 aprilie -> Audrey, mamă de 2 luni, se alătură unui grup de sprijin pentru părinți, unde își face niște prieteni ciudați care se confruntă cu diverse provocări și schimbări de viață.
 17. Happy! – S1 – 26 aprilie -> Un fost polițist ghinionist, transformat în asasin, crede că își pierde mințile când un unicorn pe care numai el îl poate vedea îl îndeamnă să salveze o fată răpită de Moș Crăciun.
 18. 3% – S2 – 27 aprilie -> Cum următorul Proces se apropie, Cauza încearcă să distrugă sistemul odată pentru totdeauna, dar Michele se trezește într-o situație nefastă.
 19. The New Legends of Monkey – S1 – 27 aprilie -> O fată frumoasă îl eliberează pe Regele Maimuță – un zeu pietrificat – pentru a găsi cele șapte pergamente sacre și a salva lumea de rău.
 20. Superstition – S1 – 29 aprilie -> O familie de antreprenori de pompe funebre are legături cu lumea supranaturală și asigură ”asistență post-mortem” pentru clienții care au suferit decese nepământene. 

 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Black Lightning – S1 – miercuri
 2. Lucifer – S3 – marți
 3. DC’s Legends of Tomorrow – S3 – marți
 4. The Flash – S4 – miercuri
 5. Shadowhunters – S3 – miercuri
 6. Riverdale – S2 – joi
 7. Dynasty – S1 – joi
 8. Designated Survivor – S2 – joi
 9. Timeless – S2 – joi
 10. The Blacklist – S5 – sâmbătă
 11. The Joel McHale Show with Joel McHale – S1 – duminică
 12. Hyori’s Bed & Breakfast – S2

 

 


 • Filme, documentare și comedii originale Netflix:
 1. 6 Balloons – 6 aprilie -> În timpul unei singure nopți, o femeie își conduce fratele dependent de heroină pe străzile din L.A. în căutarea unui centru de detoxifiere, împreună cu fetița ei de doi ani.
 2. Amateur – 6 aprilie -> La 14 ani, un fenomen al baschetului se luptă să se integreze în noua lui echipă, după ce un videoclip cu el devine viral. Un film în regia lui Ryan Koo.
 3. Orbiter 9 – 6 aprilie -> O femeie care a fost singură pe o navă spațială întreaga ei viață se îndrăgostește de un inginer care intră brusc în viața ei și îi răstoarnă tot universul.
 4. The 4th Company – 6 aprilie ->Într-o închisoare violentă din Mexicul anilor ’70, un tânăr deținut obține un loc în echipa de fotbal care acționează și ca executor în slujba unei administrații corupte.
 5. Pickpockets – 12 aprilie -> Un trio de tineri, viitori pungași, învață ce înseamnă arta buzunăritului de la un maestru în vicleșuguri și înșelăciuni.
 6. Come Sunday – 13 aprilie -> În acest film bazat pe evenimente reale, renumitul pastor Carlton Pearson riscă totul punând la îndoială doctrina bisericii și este etichetat drept un eretic modern.
 7. I Am Not An Easy Man – 13 aprilie -> Un șovinist nerușinat își ia porția din propriul său tratament când se trezește într-o lume dominată de femei, în care intră în conflict cu o femeie autor puternică.
 8. Dude – 20 aprilie -> O comedie despre maturizare în care patru prietene bune trec prin necazuri și schimbări majore în viață în ultimele două săptămâni de liceu.
 9. Kodachrome – 20 aprilie -> Un fotograf pe moarte și fiul său înstrăinat, patron la o casă de discuri, fac o călătorie la ultimul laborator foto care încă lucrează cu film Kodachrome
 10. Psychokinesis – 25 aprilie -> Obținând din senin puteri supranaturale, un tată vrea să-și ajute fiica înstrăinată, care riscă să piardă tot ceea ce a făcut-o să trăiască.
 11. Candy Jar – 27 aprilie -> O fetiță introvertită de liceu, care provine din clasa muncitoare, se îndrăgostește de echipa ei bogată de dezbateri cu care realizează că are în comun mai multe decât ar fi crezut.
 12. The Week Of – 27 aprilie -> Cu Adam Sandler și Chris Rock în rolurile principale, această comedie urmărește săptămâna dinaintea nunții copiilor personajelor principale. Regia: Robert Smigel.
 1. Ram Dass, Going Home – 6 aprilie -> Învățătorul spiritual Ram Dass, simbol al anilor ’60, meditează asupra vieții și morții în casa sa din Maui, la 20 de ani după un atac cerebral care i-a schimbat viața.
 2. Chef’s Table: Pastry – 13 aprilie -> Desertul vine pe primul loc în acest sezon, în timp ce patru bucătari renumiți de patiserie servesc produse cu noi arome îndrăznețe și povestiri despre luptă și triumf.
 3. Mercury 13 – 20 aprilie -> Acest documentar își îndreaptă atenția către femeile care au fost testate în 1961 pentru a călători în Spațiu, dar visele lor au fost năruite de faptul că doar bărbații erau aleși să devină astronauți.
 4.  Bobby Kennedy for President – 27 aprilie -> Această docu-serie examinează ”Fenomenul Bobby” al anilor ‘60 și influența continuă pe care a avut-o acesta, fiind considerat cea mai mare pierdere a unei epoci turbulente.

 5. Fary Is the New Black – 3 aprilie ->Înarmat cu umor ascuțit, o perspectivă inedită și stil cât cuprinde, comedianul francez Fary abordează lumea matrimonialelor și a stereotipurilor în acest spectacol unic.

 6. Todo lo que sería de Lucas Lauriente – 6 aprilie -> În show-ul lui de stand-up, comedianul argentinian Lucas Lauriente trece prin revistă gânduri despre generații și îi roagă pe copii să nu mai spună clișee precum ”obiective de viață”.
 7. Greg Davies: You Magnificent Beast – 10 aprilie -> Comedianul britanic Greg Davies se întoarce la întâlnirile teribile, dezastrele de epilare masculină, farsele tatălui său și multe altele într-un mod extraordinar de amuzant.
 8. The Honeymoon Stand Up Special: Collection – 17 aprilie -> Inevitabila situație de a deveni părinte îi face pe Natasha Leggero și Moshe Kasher să discute despre familie, relații și multe altele într-un trio de show-uri speciale de stand-up.
 9. Kevin James: Never Don’t Give Up – 24 aprilie -> Starul de comedie Kevin James disecă subiecte precum paternitate, interacțiune cu fani, înghețată și multe altele în momentul în care se întoarce pe scenă după o lungă absență.


 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. Senna – 1 aprilie
 2. The Danish Girl – 1 aprilie
 3. Spotlight – 1 aprilie
 4. Sleepless in Seattle – 1 aprilie
 5. Smokey and the Bandit – 1 aprilie
 6. The Bourne Identity – 1 aprilie
 7. Public Enemies – 1 aprilie
 8. The Bourne Legacy – 1 aprilie
 9. Life – 1 aprilie
 10. American Pie Presents: The Naked Mile – 1 aprilie
 11. Don’t Think Twice – 1 aprilie
 12. Popstar: Never Stop Never Stopping – 1 aprilie
 13. Lost in Translation – 1 aprilie
 14. Eternal Sunshine of the Spotless Mind – 1 aprilie
 15. Dawn of the Dead – 1 aprilie
 16. The Little Rascals – 1 aprilie
 17. Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein – 1 aprilie
 18. Deep Red – 1 aprilie
 19. 12 Monkeys – 1 aprilie
 20. Doom – 1 aprilie
 21. Land of the Lost – 1 aprilie
 22. The Bourne Supremacy – 1 aprilie
 23. The Bourne Ultimatum – 1 aprilie
 24. Maximum Ride – 1 aprilie
 25. The Intervention – 1 aprilie
 26. The Remains of the Day – 1 aprilie
 27. The Quick and the Dead – 1 aprilie
 28. I Spy – 1 aprilie
 29. Beverly Hills Ninja – 1 aprilie
 30. Friends with Money – 1 aprilie
 31. Baby Geniuses – 1 aprilie
 32. Mechanic: Resurrection – 1 aprilie
 33. Big Stan – 1 aprilie
 34. Thaskara Veeran – 1 aprilie
 35. Billa – 1 aprilie
 36. Da Thadiya – 1 aprilie
 37. Puthiya Theerangal – 1 aprilie
 38. Bharya Athra Pora – 1 aprilie
 39. Kadhaveedu – 1 aprilie
 40. Paisa Paisa – 1 aprilie
 41. Zachariayude Garbhinikal – 1 aprilie
 42. Salaam Kashmir – 1 aprilie
 43. To Noora with Love – 1 aprilie
 44. Salt Mango Tree – 1 aprilie
 45. Urumbukal Urangarilla – 1 aprilie
 46. Maari – 1 aprilie
 47. Puthiya Niyamam – 1 aprilie
 48. Unakkenna Venum Sollu – 1 aprilie
 49. Bhoopadathil Illatha Oridam – 1 aprilie
 50. Philips and the Monkey Pen – 1 aprilie
 51. Ethirmarai – 1 aprilie
 52. Fishpeople – 1 aprilie
 53. Historias del Canal – 1 aprilie
 54. Mandobasar Galpo – 1 aprilie
 55. Rukh – 1 aprilie
 56. Dagh Ujala – 1 aprilie
 57. A Billion Colour Story – 1 aprilie
 58. The Search for Life in Space – 1 aprilie
 59. Operation Odessa – 1 aprilie
 60. De Sicario a Youtuber – 1 aprilie
 61. Lo más sencillo es complicarlo todo – 1 aprilie
 62. Main Hoon Na – 1 aprilie
 63. Phir Bhi Dil Hai Hindustani – 1 aprilie
 64. Paheli – 1 aprilie
 65. Om Shanti Om – 1 aprilie
 66. Billu Barber – 1 aprilie
 67. Chalte Chalte – 1 aprilie
 68. A Sort of Family – 1 aprilie
 69. How to Be Really Bad – 1 aprilie
 70. Family Blood – 1 aprilie
 71. Montage Anthony Joshua The Road to Klitschko – 2 aprlie
 72. Montage Building Jerusalem: the Making of Modern Rugby – 2 aprilie
 73. Building Jerusalem: the Making of Modern Rugby – 2 aprilie
 74. Anthony Joshua: The Road to Klitschko – 2 aprilie
 75. Wolf Warrior 2 – 2 aprilie
 76. Ittefaq – 3 aprilie
 77. Behind the Curtain: Todrick Hall – 5 aprilie
 78. Day of the Dead – 5 aprilie
 79. Sun Dogs – 6 aprilie
 80.  Monster High: Ghouls Rule – 15 aprilie
 81. Monster High: Frights, Camera, Action! – 15 aprilie
 82. Monster High 13 Wishes – 15 aprilie
 83. Hungerford – 15 aprilie
 84. The Darkest Dawn – 15 aprilie
 85. Monty Python’s Flying Circus – 15 aprilie
 86. Monty Python: Before the Flying Circus – 15 aprilie
 87. The Meaning of Monty Python – 15 aprilie
 88. Monty Python and the Holy Grail – 15 aprilie
 89. Monty Python’s Life of Brian  – 15 aprilie
 90. Monty Python Live (Mostly): One Down, Five to Go – 15 aprilie
 91. Monty Python Conquers America – 15 aprilie
 92. Monty Python: The Meaning of Live – 15 aprilie
 93. Parrot Sketch Not Included: Twenty Years of Monty Python – 15 aprilie
 94. Eric ldle’s What About Dick? – 15 aprilie
 95. Monty Python: Live at The Hollywood Bowl – 15 aprilie
 96. Beyond Skyline – 15 aprilie
 97. Barbie of Swan Lake – 15 aprilie
 98. Barbie Mermaidia – 15 aprilie
 99. Barbie & Her Sisters in a Pony Tale – 15 aprilie
 100. Barbie Mariposa & the Fairy Princess – 15 aprilie
 101. Barbie in Princess Power – 15 aprilie
 102. Bridget Jones’s Baby – 16 aprilie
 103. All The Reasons To Forget – 19 aprilie
 104. The Motive – 22 aprilie
 105. Men on a Mission: 2018 – 24 aprilie
 106. Bill Nye: Science Guy – 25 aprilie
 107. The 5th Wave – 26 aprilie
 108. Holy Goalie – 27 aprilie
 109. The Witch – 30 aprilie
 1. Vampire Knight – sezonul 1-2 – 1 aprilie
 2. One-Punch Man – sezonul 1 – 1 aprilie
 3. Deep Water – sezonul 1  – 1 aprilie
 4. Loaded – sezonul 1 – 1 aprilie
 5. The Paper – sezonul 1 – 1 aprilie
 6. Fallet – sezonul 1 – 1 aprilie
 7. The Disastrous Life of Saiki K. – sezonul 1  – 1 aprilie
 8. The Mavericks – sezonul 1 – 2 aprilie
 9. Chronicles of a Champion Golfer – sezonul 1 – 2 aprilie
 10. Hyori’s Bed & Breakfast – sezonul 2 – 5 aprilie
 11. Monty Python’s Personal Best – sezonul 1 – 15 aprilie
 12. Monty Python Best Bits (mostly) – sezonul 1 – 15 aprilie
 13. Murderous Affairs – sezonul 3 – 16 aprilie
 14. Lockup: Chain Linked: Collection 1 – 16 aprilie
 15. Danger Mouse – sezonul 1 – 29 aprilie
 16. Maggie & Bianca: Fashion Friends – sezonul 2 – 30 aprilie

 

4 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii aprilie pe Netflix (RO)

 1. Ma bucur ca luna asta au fost asa darnici in detalii cu posibil toate noutatile; si nu va mai trebui sa caut singur in paginile de “new arrivals” zilnic.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s