Suits: Amanda Schull revine la Pearson Specter Litt

Womens power! … blonde power?! Cu doar câteva zile rămase până la premiera noilor episoade Suits, cei de la USA Network au anunţat că Amanda Schull va reveni în Suits începând cu sezonul 8, personajul Katrina Bennett reluându-şi poziţia de partener junior în cadrul firmei de avocatură Pearson Specter Litt. Cu 12 Monkeys ajuns la final, serial a cărui protagonistă Schull a fost în ultimii ani, reprezentanţii postului au comunicat de asemenea şi promovarea acesteia ca series regular pentru întreg S8.

Amanda Schull a fost scrisă în Suits începând cu a doua parte a sezonului secund, iniţial asistentă în cadrul Procuraturii, ajunsă ulterior la firma Jessicăi ca urmare a unei înţelegeri cu Harvey, Katrina s-a evidenţiat ca protejată a lui Louis, poziţie care a creat rapid o rivalitate între ea şi Mike.

USA Network a confirmat luna trecută reînnoirea Suits cu sezonul 8 precum şi plecarea din distribuţie a actorilor Patrick J. Adams şi Meghan Merkle, noile episoade urmând să fie cel mai probabil începutul unui reboot, Katherine Heigl alăturandu-se serialului ca series regular. Mai multe detalii despre personajul său şi sezonul 8, aici. Totodată, postul merge mai departe cu spin-offul Suits condus de Gina Torres, un preview al acestuia putând fi văzut în finalul sezonului 7, programat pentru această primăvară – detalii despre proiect, aici.

Suits revine cu noi episoade începând cu 28 martie, 7×11 ‘Hard Truths’.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s