Noi actori pentru ‘The Umbrella Academy’

Netflix a anunțat un nou set de actori pentru unul dintre cele mai așteptate proiectele ale anului 2018, The Umbrella Academy. Alături de anterior anunțații Ellen Page, Tom Hopper și Mary J. Blige, acestora li se vor alătura John Magaro, Cameron Britton, Colm Feore, Adam Godley și Ashley Madewke, toți în calitate de series regular pentru cele 10 episoade comandate.


John MagaroJohn Magaro îl va interpreta pe Leonard Peabody, un bărbat obișnuit care ia lecții de muzică de la Vanya, încet-încet  atașându-se de ea și oferindu-i încrederea care i-a lipsit dintotdeauna. Povestea lor de iubire va fi trăită pe fundalul problemelor pe viață și pe moarte ale grupului Umbrella Academy.

Cameron BrittonCameron Britton aka Hazel, mercenar cunoscut pentru eficența și cruzimea sa, actualmente aflat sub contract. Jobul lui este să călătorească prin timp și să asasineze diferite persoane, în diferite decenii. În ciuda reputației și a loialității pentru companie, povara victimelor sale începe a-l afecta, fapt care îi îngreunează relația cu partenera sa, Cha-Cha.

Adam GodleyAdam Godley îi va da voce cimpanzeului Pogo, companionul de încredere al lui Reginald. Iubit de întreaga familie, loial stăpânului său, după moartea acestuia, Pogo va încerca să continue planurile lui Reginald ținându-i pe frați uniți și împreună dincolo de toate neînțelegerile.

Ashley MadekweAshley Madekwe o va interpreta pe detectiva Patch, o stea în ascensiune în cadrul Poliției căreia îi este repartizat cazul unor crime care par a acoperi întregul oraș. Unii o consideră arogantă, însă eficiența sa o ajută să soluționeze chiar și cele mai dificile cazuri și în ciuda faptului că lucrează ca la carte, asta nu înseamnă că nu o face mai blândă ori mai… reținută. Nu este de acord cu justițiarii mascați ce stau în umbră și joacă după propriile reguli, lucru care îi va crea ceva dificultăți cu un anumit frate din cadrul grupului Umbrella Academy.

Colm Feore

Colm Feore îl va interpreta pe Sir Reginald Hargreeves, un inventator excentric și un miliardar de talie mondială – o combinație între Elon Musk și Howard Hughes. Patriarhul și conducătorul Umbrella Academy, este tatăl adoptiv a șapte copii născuți în condiții misterioase care posedă puteri supranaturale. În timp ce i-a privat de o copilărie și o viață normală, Reginald i-a manipulat și antrenat pentru a forma o echipă de supereroi.


Creată de Gerard Way şi ilustrată de Gabriel Bá, seria de benzi desenate urmăreşte povestea unei familii disfuncţionale de supereroi care se autointitulează The Umbrella Academy, membrii săi lucrând împreună în ciuda divergenţelor pentru a investiga moartea misterioasă a tatălui lor. Cu aptitudini din cele mai variate şi personalităţi pe măsura, Spaceboy, Monocle, Krake, Rumor, Number Five, White Violin şi Séance vor face echipă încă o dată pentru binele suprem.

Echipa de producţie va fi condusă de Steve Blackman în calitate de showrunner, alături de acesta stând creatorul benzilor Gerard Way ca şi co-producător executiv şi Jeremy Slater care a semnat scenariul episodului pilot.

Pentru mai multe informații despre personajele anterior anunțate, aici.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s