Caity Lotz revine în ‘Arrow’

Nu, nu vă panicaţi, Caity Lotz revine în Star City dar doar pentru un episod, mai precis pentru finalul sezonului 6, 6×23, programat pentru 17 mai. Vestea revenirii a fost anunţată via Collider şi, cum abia în seara aceasta serialul revine după o pauză de două săptămâni, pentru moment nu există informaţii privind apariţia lui Lotz alături de Oliver & CO decât că fiind finalul sezonului, nu putem spera decât la ceva cu adevărat… exploziv?

Până la venirea Sarei în Star City, pe 9 aprilie avem programat finalul sezonului curent din Legends of Tomorrow, serial care a trecut anul acesta printr-o rebranduire de proporţii a distribuţiei –  Firestorm a plecat, Kid Flash a venit definitiv, iar Constantine a vizitat echipajul pentru scurt timp, vizită care s-a oficializat prin promovarea lui Matt Ryan la statut de series regular pentru un potenţial sezon 4.

 Până la începutul lunii mai când vom primi descrierea oficială a episodului 6×23, nu ne rămâne decât să speculăm contextul şi implicaţiile venirii Sarei Lance în Star City.

Sursa

One thought on “Caity Lotz revine în ‘Arrow’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s