Nu, nu vă panicaţi, Caity Lotz revine în Star City dar doar pentru un episod, mai precis pentru finalul sezonului 6, 6×23, programat pentru 17 mai. Vestea revenirii a fost anunţată via Collider şi, cum abia în seara aceasta serialul revine după o pauză de două săptămâni, pentru moment nu există informaţii privind apariţia lui Lotz alături de Oliver & CO decât că fiind finalul sezonului, nu putem spera decât la ceva cu adevărat… exploziv?

Până la venirea Sarei în Star City, pe 9 aprilie avem programat finalul sezonului curent din Legends of Tomorrow, serial care a trecut anul acesta printr-o rebranduire de proporţii a distribuţiei –  Firestorm a plecat, Kid Flash a venit definitiv, iar Constantine a vizitat echipajul pentru scurt timp, vizită care s-a oficializat prin promovarea lui Matt Ryan la statut de series regular pentru un potenţial sezon 4.

 Până la începutul lunii mai când vom primi descrierea oficială a episodului 6×23, nu ne rămâne decât să speculăm contextul şi implicaţiile venirii Sarei Lance în Star City.

Sursa