Veşti bune pentru fanii Criminal Minds sau cel puţin şanse ridicate la o ştire bună cât de curând.

Harry Bring, unul dintre producătorii Criminal Minds a anunţat ieri pe contul personal de Twitter că producţia sezonului 13 a ajuns la final, urmând ca pe 11 iulie echipa să revină pe platourile de filmare. Fără să răspundă fanilor curioşi, acesta şi-a păstrat mesajul şi nu l-a şters, metodă practicată în astfel de situaţii. Harry Bring este în echipa de producţie a serialului încă din 2011.

Dacă în anii anteriori Criminal Minds, alături de NCIS era unul dintre serialele reînnoite destul de prematur în sezon, de data aceasta cei de la CBS au preferat să anunţe revenirea celor două drame militare noi, SEAL Team şi S.W.A.T.

Sezonul 13 a adus schimbări majore în distribuţia serialului, eliminarea lui Thomas Gibbson fiind suplinită de revenirea lui Paget Brewster, promovarea lui Adam Rodriguez şi a Aishei Tyler la series regular  şi de distribuirea lui Daniel Henney în rolul lui Matt Simmons, personaj introdus publicului în spin-offul anulat, Criminal Minds: Beyond Borders.

Sezonul curent se va încheia pe 18 aprilie, cu un final dublu de două episoade – 13×21 ‘Mixed Signals’  & 13×22 ‘Believer’.