Mafia rusească ajunge la Netflix

După aproape doi ani de la anunţul reprezentanţilor Netflix vis-à-vis de achiziţionarea drepturilor de ecranizare ale manuscrisului semnat de Rimma Rose, aflăm că proiectul nu a fost uitat, chiar dacă a fost lăsat într-un con de umbră.

Centrându-se pe ascensiunea sângeroasă a unuia dintre liderii grupului mafiot fictiv VOR  în perioada de după 1990, după prăbuşirea guvernului, tânăra scriitoare a trăit în acele vremuri văzând cum din incertitudinea politică în care se afla ţara au apărut clanuri mafiote care începuseră să controleze diverse zone ale Moscovei, violenţele de stradă şi victimele colaterale ale înfruntărilor dintre acestea, devenind ceva obişnuit. Chiar dacă VOR este prezentată ca o poveste fictivă, prima dintr-o trilogie, la baza sa stau amintiri şi fapte reale, întâlnite pe străzile ruseşti de după destrămarea URSS.

Filmul va spune povestea unui tânăr membru VOR, ale cărui lupte şi altercaţii din închisoare atrag atenţia şefului, pe care ulterior îl va înlocui.

Manuscrisul lui Rose va fi adaptat pentru ecran de către Alessandro Camon, acesta făcând echipă cu Roy Lee, Brooklyn Weaver şi Mike Tadross Jr. în calitate de producători executivi. Pentru moment nu există niciun actor ataşat proiectului şi nu s-a comunicat o dată pentru lansare.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale. 


Pentru mai multe comenatarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s