CBS comandă noi episoade pentru NCIS

După câteva zile de suspans pentru fanii NCIS care nu înţelegeau de ce serialul nu a primit o reînnoire până acum, răspunsul a venit în seara aceasta – înainte de plasarea unei noi comenzi pentru veteranul NCIS, protagonistul Mark Harmon trebuia să semneze un nou contract cu cei de la CBS pentru a rămâne ataşat proiectului atât în faţa cât şi în spatele camerelor de filmare ca producător executiv, rol pe care l-a ocupat deja de câţiva ani în echipa serialului.

Cu o nouă înţelegere contractuală semnată cu Harmon, cei de la CBS au comunicat oficial reînnoirea NCIS cu sezonul 16, numărul de episoade urmând a fi comunicat zilele viitoare.

În timp ce alte seriale se chinuie să înregistreze un rating modest pentru a rămâne în grilele televiziunilor, NCIS a avut sezonul acesta o medie de 17 milioane telespectatori, continuând să îşi păstreze titlul de drama no.1 a postului. Disponibil şi difuzat în mai bine de 200 de teritorii şi pieţe, în ultimii trei ani, NCIS a fost încoronată cea mai vizionată dramă din lume, primind de asemenea Premiul 2017 International Audience, distincţie acordată de Eurodata TV Worldwide în cadrul Festivalului Monte Carlo.

După două sezoane cu schimbări majore în distribuţie, fanii serialului îşi vor lua la revedere la sfârşitul acestui sezon 15 de la actriţa Pauley Perrette, cea care a interpretat-o pe Abby Sciuto încă de la primul episod, alături de Mark Harmon şi Michael Weatherly, aceasta apărând chiar şi în episodul backdoor pilot NCIS din vechiul JAG. Ultima apariţia a sa este programată pentru 8 mai, povestea din spatele plecării personajului Abby continuând să rămână un mister pentru fani. Pauley a publicat deja pe contul personal de Twitter câteva fotografii de la ultimele scene filmate alâturi de colegii săi.

 


– Kelly Kahl, preşedinte CBS Entertainment:
“It’s pretty simple – viewers everywhere love NCIS. This show speaks to viewers of all ages, in all parts of the country and around the world. NCIS‘ amazing characters and terrific storytelling result in some of TV’s most passionate fans. Of course, none of this would be possible without an outstanding production team, and talented cast led by the incomparable and absolutely tireless Mark Harmon. We’re thrilled he is returning as the centerpiece of the show, and we could not be more excited for NCIS16th season.”

Surse: 1, 2

One thought on “CBS comandă noi episoade pentru NCIS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s