‘Seven Seconds’ anulat de Netflix

Lansat şi promovat ca o miniserie, se pare totuşi că se viza o reînnoire, episoadele disponibile devenind sezonul 1 iar seria transformându-se în una antologică de tipul American Crime sau American Horror Story. Din păcate aceasta nu a fost cazul, cei de la Netflix luând decizia de a nu mai continua cu acest proiect însă Seven Seconds va intra in cursa premiilor Emmy ca miniserie cu final închis (limited series).

Descriere: Având la bază filmul rusesc din 2013 The Major (Майор), Seven Seconds prezintă cum viaţa unei familii afro-americane se schimbă într-o clipită după ce fiul acestora este rănit grav de un poliţist alb. Pe fundalul presiunilor şi a evenimentelor din ultimele luni, noul proiect Netflix se axează pe tensiunile rasiale din micul orăşel american, pe încercările unora de a muşamaliza întregul caz şi, nu în ultimul rând pe judecata definită ca procesul secolului.

Seven Seconds a fost lansat integral pe 23 februarie şi a primit rapid un feedback pozitiv atât de la critici cât şi de la public.


Cindy Holland, vice-preşedinte Netflix pe segmentul de conţinut propriu (original):
“We loved working with Veena Sud, Regina King and the cast and crew of Seven Seconds. Together they created a compelling, timely and relevant crime drama. The first season is a complete, stand-alone story that we are proud to feature on Netflix for years to come.”

Surse: 1, 2

2 thoughts on “‘Seven Seconds’ anulat de Netflix

  1. Deși îl aveam pe listă, nu am reușit să dau play nici măcar la primul episod în astea două luni. Probabil va rămâne nevăzut…

    Like

    1. Asa si eu. Plus ca parca povestea asta a mai fost spusa in cateva seriale (per sezon) si cateva procedurale (primul exemplu care imi vine in minte e Chicago PD/Fire). Nici eu nu l-am vazut so welcom in the club. 😉

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s