UPDATE 12.05: O postare a lui Hilarie Burton (aka Karen Palmer) despre colaborarea cu Clayne Crawford pe platourile Lethal Weapon.

32332565_1998403786837705_8343373086610948096_n


UPDATE 8.05: E oficial! Dacă Lethal Weapon va fi reînnoit, actorul Clayne Crawford nu va mai fi parte din distribuție fiind concediat, cei de la Fox căutând în prezent să îl înlocuiască. Dacă va fi găsită persoana potrivită pentru acest rol, serialul are șanse mari să fie reînnoit, dacă nu…va fi anulat. Conform surselor citate de TvLine, mai mulți actori au fost contactați pentru preluarea rolului lui Martin Riggs însă au refuzat.


View this post on Instagram

Forgive my delayed response. #truth

A post shared by Clayne Crawford (@claynecrawford) on


Cu ratinguri bune şi şanse mari la un sezon 3, există totuşi posibilitatea ca remake-ul TV Lethal Weapon să nu primească reînnoirea mult dorită şi aşteptată de către fanii francizei. Motivul? Comportamentul protagonistului Clayne Crawford de pe platourile de filmare, comportament care pare a se fi lăsat cu nenumărate sancţiuni la adresa sa, actorul fiind acuzat de abuz emoţional şi crearea unui mediu ostil de muncă, acţiunile sale escaladând până în punctul în care mai mulţi actori şi membrii ai echipei de producţie au declarat că nu se simt în largul lor alături de Clayne pe platourile de filmare.

Comportamentul lui Crawford pare a fi unicul motiv pentru care cei de la Fox nu au anunţat reînnoirea serialului până la acest moment, pentru continuarea Lethal Weapon luându-se în considerare mai multe variante, chiar şi înlocuirea actorului. Rămâne de văzut ce vor decide cei de la Fox şi Warner Bros, Lethal Weapon continuând să fie una dintre cele mai vizionate drame ale postului, sezonul 2 înregistrând multi-platform săptămânal o medie de ~8.7 milioane telespectatori, chiar şi cu mutarea într-o nouă zi de difuzare toamna aceasta.

Descriere: Adaptare TV a celebrelor filme din franciza Lethal Weapon ce i-a avut ca protagonişti pe Mel Gibson şi Danny Glover, noul proiect îl prezintă pe Martin Riggs, poliţist texan şi un fost NAVY Seal, în căutarea unui nou început după moartea soţiei şi copilului său. Ajuns în Los Angeles, Riggs va face echipă în cadrul LAPD cu detectivul Roger Murtaugh, acesta la rândul său proaspăt revenit în secţie după un atac de cord suferit, care acum trebuie să evite cu orice preţ stresul şi situaţiile tensionate. Pentru mai multe materiale, aici.

Cu mai multe întreruperi în difuzarea de anul acesta, sezonul curent se va finaliza pe 8 mai, o dată cu episodul 2×22 ‘One Day More’. În România, Lethal Weapon poate fi vizionat săptămânal pe Digi Film.

Sursa