Comunicat de presă: noutățile lunii mai pe Netflix (RO)

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

Ce ne aduce nou Netflix în mai?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Un mic ajutor cu Carol Burnett – 4 mai -> Legendara comediantă Carol Burnett revine la TV având invitați niște copii inteligenți sinceri și duri, care ajută adulții și vedetele să-și rezolve problemele.
 2. Dear White People4 mai -> Dileme romantice, trolling online și câteva șanse de neratat la Armstrong-Parker House îi împing către noi puncte de cotitură pe Sam, Lionel și prietenii lor.
 3. Următorul meu invitat nu are nevoie de prezentare – Cu David Letterman: Tina Fey – 4 mai -> Tina Fey vorbește despre familia ei, schimbările petrecute la “SNL” și de momentul pe care și-ar dori să-l trăiască din nou.
 4. Kong: Regele maimuțelor S2, pentru copii – 4 mai -> Lukas și prietenii explorează o lume uitată, plină de bestii preistorice, dezvăluind lucruri noi din trecutul lui Kong și punându-i pe toți într-o cursă contracronometru, în încercarea de a-l opri pe robotul condus de Botila.
 5. The Rain S1 – 4 mai -> La șase ani după ce un virus agresiv decimează populația Scandinaviei, doi frați caută un refugiu și posibile răspunsuri alături de alți tineri supraviețuitori.
 6. Bill Nye salvează lumea – S3 – 11 mai -> Bill și invitații săi explorează viitorul gastronomic, știința adicției și multe altele într-o serie nouă de episoade ale acestui serial nominalizat la Emmy.
 7.  The Who Was? Show – S1, pentru copii – 11 mai ->Voci tinere care aduc la viață cele mai faimoase personaje din istorie. Scheciuri în direct într-un serial de comedie bazat pe o suită de romane de succes.
 8. Mob Psycho 100 – S1 – 22 mai -> Există o organizație care adună esperii într-un scop nefavorabil. Totuși, puternicul Mob își dorește doar să fie protagonistul propriei vieți.
 9. Terrace House: Opening New Doors: Partea 2 – 22 mai -> Așa cum Shion și Tsubasa devin din ce în mai apropiați, așa și relația dintre Ami și Takayuki devine mai complicată, iar restul colegilor intră și ei în acest grup.
 10. Fauda – S2 – 24 mai ->Doron se alătură vechii sale unități sub acoperire atunci când un militant care l-a vizat în trecut pentru răzbunare începe un nou plan ascuns mult mai ambițios.
 11. The Toys That Made Us – S2 – 25 mai -> În noul sezon din The Toys That Made Us, ne îndreptăm atenția către Star Trek, Transformers, Lego și Hello Kitty.
 12. Vânătorii de troli – S3, pentru copii – 25 mai -> Destinul celor doi troli și al oamenilor se află în balanță la începutul ultimului capitol. Va reuși oare Gunmar să răspândească întunericul în lume?
 13. Indestructibila Kimmy Schmidt – S4 – 30 mai ->Kimmy prinde un job la un startup pe tehnologie, Titus pretinde că are un show TV pentru a-l impresiona pe Mikey, iar Jacqueline își deschide o agenție de talente.
 14. Următorul meu invitat nu are nevoie de prezentare – Cu David Letterman: Howard Stern – 31 mai -> Howard Stern, cunoscuta personalitate radio, este invitat în ultimul episod din cea mai recentă serie de interviuri luată de David Letterman.

 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Lucifer – S3 – marți
 2. The Flash – S4 – miercuri
 3. Shadowhunters – S3 – miercuri
 4. Pe înțelesul tuturor – S1 – miercuri (23 mai)
 5. Riverdale – S2 – joi
 6. Dynasty – S1 – joi
 7. Designated Survivor – S2 – joi
 8. Timeless – S2 – joi
 9. Tu ești vinovatul! – S1 – vineri (4 mai)
 10. The Blacklist – S5 – sâmbătă
 11. The Joel McHale Show with Joel McHale – S1 – duminică
 12. Hyori’s Bed & Breakfast – S2
 13. Pauza cu Michelle Wolf – duminică (27 mai)
 • Pe înțelesul tuturor Acest serial evidențiază problemele actuale care ne afectează viața – de la diferența de salariere dintre bărbați și femei la probleme geopolitice.
 • Tu ești vinovatul! – Având de rezolvat diferite cazuri în fiecare episod al acestui concurs, șase detectivi trebuie să-l rezolve pe cel mai important: ce s-a întâmplat cu Proiectul D?
 • Pauza cu Michelle Wolf –  Michelle Wolf face haz de toți și toate în show-ul său săptămânal. Wolf a colaborat la “The Daily Show” și la “Late Night with Seth Meyers”.

 • Filme, documentare și comedii originale Netflix:
 1. Uneori – 1 mai -> Șapte străini așteaptă rezultate testului HIV și se hotărăsc să dea mită pentru a le afla mai devreme. Unul dintre ei este seropozitiv.

 2. Anon – 4 mai -> Într-un viitor în care tehnologia a făcut ca intimitatea să devină perimată, un detectiv caută un asasin în serie care a fost șters din toate înregistrările video.
 3. Manhunt – 4 mai -> După ce i se înscenează o crimă, un avocat chinez din domeniul farmaceutic face echipă cu un detectiv japonez ingenios pentru a dejuca un complot corporatist.
 4. Ne iartă nouă datoriile noastre – 4 mai -> Amenințat de creditori, un proaspăt șomer acceptă să lucreze pentru un recuperator, dar află în curând că pactul cu diavolul are un preț neașteptat.
 5. Cabina de săruturi – 11 mai -> În momentul în care primul sărut al tinerei Elle duce la o romanță cu cel mai arătos băiat din liceu, relația ei cu cel mai bun prieten este pusă la încercare.
 6. Sentimente molipsitoare – 18 mai -> Căsnicia unui profesor din Johannesburg și o jurnalistă este pusă la încercare în momentul în care un autor faimos și petrecăreț intră în viețile lor.
 7. Cargo – 18 mai -> Izolat în zona rurală din Australia ca urmare a unei pandemii virulente, un tată infestat pornește într-o misiune disperată pentru a-și proteja fetița.
 8. Ibiza – 25 mai -> Cei mai buni doi prieteni ai lui Harper vin cu ea, pe neașteptate, în călătoria de afaceri către Barcelona. Ei aleg să muncească și să meargă în Ibiza pentru Harper, care se îndrăgostește ușor de un DJ arătos.
 9. Caietul Sarei – 26 mai -> O femeie pornește într-o căutare groaznică a surorii ei dispărute, care o aduce în adâncurile junglei congoleze, sfâșiate de război.
 1. Ultima sută de metri – 4 mai -> În fața unui final inevitabil, pacienții în fază terminală cunosc medici extraordinari care încearcă să ne schimbe percepția asupra vieții și a morții. Documentarul este regizat de doi câștigători de Premii Oscar, Rob Epstein și Jeffrey Friedman.
 2. Geniu malefic: Povestea celui mai diabolic jaf bancar din America – 11 mai -> Această docu-serie investighează povestea reală a unui curier care livrează pizza care a jefuit o bancă, iar apoi a murit din cauza bombei pe care o avea fixată la gât.

 1. John Mulaney: Kid Gorgeous la Radio City – 1 mai -> Un nou show special de stand-up cu John Mulaney.

 2. Dany Boon: Din Hauts–De–France – 4 mai -> Într-un one-man show eclectic, superstarul francez Dany Boon se gândește la locurile natale, primul său show de comedie și provocările părinților de a crește niște adolescenți obraznici.
 3. Hari Kondabolu: Avertizează–ți rudele – 8 mai -> Hari Kondabolu vorbește despre identitate, întâlniri cu celebrități, obsesia lui pentru mango și multe altele într-un show de stand-up plin de întorsături.
 4. Ali Wong: Trecută prin valurile vieții – 13 mai -> Însărcinată din nou, Ali Wong se întoarce pentru al doilea show special de stand-up și spune că a avea copii nu este așa de bine pe cât auzise.
 5. Tig Notaro: Fericită că sunt aici – 22 mai -> Comedianta Tig Notaro ne arată latura ei jucăușă în acest spectacol zglobiu de stand-up plin de bancuri, confesiuni parentale și multe altele.
 6. Steve Martin și Martin Short: O seară pe care o veți uita tot restul vieții – 25 mai -> Clasicii comediei Steve Martin și Martin Short formează o echipă specială pentru scheciuri muzicale și conversații despre viețile lor legendare din lumea divertismentului și a stand-up-ului.


 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. Sicario Asasinul – 1 mai
 2. Paddington – 1 mai
 3. Krampus: Spaima Crăciunului – 1 mai
 4. Machete Kills – 1 mai
 5. The Free State of Jones – 1 mai
 6. We Are Your Friends – 1 mai
 7. Saw – 1 mai
 8. Saw VI – 1 mai
 9. Saw: The Final Chapter – 1 mai
 10. The Code (70115915) – 1 mai
 11. Sin City: A Dame to Kill For – 1 mai
 12. Lee Daniels’ The Butler – 1 mai
 13. Pelé – 1 mai
 14. New York Melody – 1 mai
 15. Disidenții – 1 mai
 16. Onaatah – 1 mai
 17. În căutarea iubirii și a credinței – 1 mai
 18. Club 27 – 1 mai
 19. Cazul Karim Benzema – 1 mai
 20. Gurgaon – 1 mai
 21. Iubirea este un fiasco – 1 mai
 22. Nibunan – 1 mai
 23. Abhinetri – 1 mai
 24. Death Note – 1 mai
 25. Darc – 1 mai
 26. Potrivire perfectă – 1 mai
 27. Din dragoste pentru Sarah – 1 mai
 28. Iubire în 24 de ore – 1 mai
 29. Evadarea – 2 mai
 30. Thi Mai – 4 mai
 31. Trauma – 9 mai
 32. Pădurea – 9 mai
 33. Kubo și lăuta magică – 14 mai
 34. Beauty and the Beast – 15 mai
 35. Camarón: The Film – 18 mai
 36. Men on a Mission: 2018 – 22 mai
 37. Povestea lui Funko – 22 mai
 38. Ouija 2 – 28 mai
 39. Alegerea – 30 mai

 

 1. Simon – S1 – 1 mai
 2. Genius of the Ancient World – S1 – 1 mai
 3. Kakegurui – S1 – 4 mai
 4. Deep Undercover Collection – S2 – 18 mai

6 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii mai pe Netflix (RO)

 1. Slăbuț. Doar The Rain aștept…
  Un mare minus că sunt titlurile în română, nici nu știi cum să cauți informații despre anumite titluri fiindcă cine știe cât de bine a fost adaptat titlul. (Da, știu că așa e comunicatul de presă.)

  Like

  1. Pentru mine au fost un soc titlurile in romana. Cu toate ca avem un comunicat bilingvist – de la Indestructibila Kimmy Schimdt si Dragi oameni albi, la The Rain. Why nu Ploaia? :d

   Like

   1. O fi luat traducătorul de titluri concediu înainte să ajungă la The Rain. 😆

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s