The Handmaid’s Tale: Povestea lui Offred continuă…

20 de milioane de abonaţi pe teritoriul Statelor Unite ale Americii este un motiv de sărbătoare, cei de la Hulu hotărând să-şi împartă bucuria cu fanii mult premiatului The Handmaid’s Tale, reînnoind serialul cu un nou sezon. Comanda noilor episoade vine la doar o săptămână de la revenirea titlului cu sezonul 2.

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii platformei de streaming în cadrul evenimentului NewFront, în cadrul căruia, pe lângă reînnoirea THM, a mai fost anunţată achiziţia drepturilor pentru The Good Doctor, noua dramă fenomen a celor de la ABC. Alături de acestea, noi titluri şi proiecte au fost anunţate pentru perioada următoare, plus un parteneriat de 12 luni cu cei de la Dream Works Animation.

Fără ratinguri sau alt tip de date, Randy Freer, CEO Hulu, a dezvăluit că drama distopica The Handmaid’s Tale şi-a dublat zilele acestea numărul telespectatorilor faţă de sezonul trecut.

Descriere: Adaptare TV a romanului omonim al autoarei Margaret Atwood, The Handmaid’s Tale prezintă viaţa într-o nouă distopie, Gilead, o societate totalitară construită pe ruinele a ceea ce a fost o dată parte din Statele Unite ale Americii. Confruntându-se cu o serie de dezastre naturale şi o rată a natalităţii în continuă scădere, Gilead este guvernat de o conducere definită printr-un fundatamentalism înapoiat care tratează femeile ca pe proprietăţi ale statului. Offred este una din puţinele femei fertile rămase, slujnică în casa Comandorului şi parte a castei sociale de femei forţate în serviciu sexual ca o ultimă încercare disperată de a repopula o lume distrusă. Într-o societate terifiantă împânzită de spioni, în care orice cuvânt rostit greşit îţi poate aduce sfârşitul, Offred încearcă să reziste îndatoririlor faţă de Comandori, a cruzimii soţiilor acestora şi a femeilor din aceeaşi castă de servante sexuale, mânată de un singur ţel: să îşi găsească fiica care i-a fost luată. Mai multe informatii, aici.

Serialul poate fi vizionat pe platforma online HBO Go, noi episoade fiind încărcate săptămânal, la câteva ore de la difuzarea lor în US.

Sursa

4 thoughts on “The Handmaid’s Tale: Povestea lui Offred continuă…

  1. Îl urmăresc împreună cu mama. 😀 Începutul sezonului actual ne-a cam plictisit. 😦

    Like

    1. Eu nu am putut sezonul trecut sa il vad saptamanal asa ca dupa premiera (celor trei eps) am strans din dinti si am asteptat finalul pentru un binge. Acum cu premiera S2, am zapat putin prin eps ca sa ma dumiresc cu anumite ploturi si am inchis. Toata stima pentru Hulu, dar de ce nu vor ei sa bage sezoane integrale inca de la lansare…ma depaseste.

      Like

      1. Ca să plătească nerăbdătorii abonament pentru 3 luni pentru a vedea tot sezonul. Eu plătesc la Netflix o dată la câteva luni, las să se strângă conținut, că altfel stă contul plătit și nefolosit…

        Like

Leave a comment