Unbreakable Kimmy Schmidt: final cu surprize

Mixt cred că este cel mai bun cuvânt pentru a descrie noile informaţii apărute despre soarta serialului Unbreakable Kimmy Schimdt. Cei de la Netflix au anunţat că serialul se va finaliza cu sezonul 4, însă nu ne vom lua definitv la revedere de la personaje, acestea revenind cu un film care va reprezenta finalul aventurilor lui Kimmy, Titus şi întreaga gaşcă. Filmul va fi de asemenea scris de co-creatorii Tina Fey şi Robert Carlock.

Prima parte a sezonului 4 urmează a fi lansată pe 30 mai, în prezent restul episoadelor aferente S4 fiind în producţie. Pentru moment nu au fost anunţate alte informaţii despre filmul omonim.

Descriere: Serialul urmăreşte povestea lui Kimmy Schmidt, o tânără hotărâtă să îşi recapete viaţa şi tot ce a pierdut în cei 15 ani în care a trăit într-un cult subteran, aşteptând Apocalipsa. Proaspăt eliberată şi cu şansa unui nou început, Kimmy se mută la New York, oraş în care îi va întâlni pe Titus, Lillian şi Jacqueline.

Preluat de la NBC cu o comandă iniţială de două sezoane, UKM este unul dintre cele mai premiate şi recunoscute titluri din portofoliul Netflix, având nu mai puţin de 16 nominalizări la premiile Emmy.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s