UpFronts 2018: Proiecte ABC, comedii (poll)

Luna aprilie a dat startul UpFront-urilor din 2018, televiziunile prin cablu fiind cele care au spart gheaţa cu informaţii despre noile proiecte, grila 2018/19, materiale promoţionale pentru titlurile noi ale postului precum şi nelipsitele anunţuri privind reînnoirile şi anulările serialelor proprii.

Până la acel moment, m-am gândit că ar fi indicat să cunoaştem mai multe informaţii despre proiectele propuse ale fiecărui post, astfel că după materialul dedicat The CW, am continuat cu cel de la ABC – dat fiind că aceștia au înaintat nu mai puțin de 24 de titluri, am împărțit informațiile pe două materiale, unul pentru comedii și altul pentru drame.

UpFront-ul ABC este programat pentru 15.05.2018.


Seriale reînnoite: Grey’s Anatomy, Modern Family, Roseanne, The Goldbergs, The Good Doctor + American Idol, Dancing with the Stars, Shark Tank
Seriale finalizate: Once Upon a Time, Scandal, The Middle
Seriale anulate: Somewhere Between, Ten Days in the ValleyThe Mayor
->situația serialelor ABC, aici.


– 2018/19 –

1.GREATEST AMERICAN HERO
Meera este o femeie de 30 şi ceva de ani care iubeşte tequila şi karoke, care şi-a petrecut întreaga viaţă căutând şi dând greş în mod repetat de la a-şi găsi chemarea pe această lume, totul spre dezamăgirea părinţilor şi apropiaţilor săi, o familie indian-americană tradiţională. Un eveniment misterios se produce iar viaţa sa se schimbă pentru totdeauna în momentul în care îi este înmânat un supercostum pentru a putea proteja planeta şi pe locuitorii ei. În ciuda faptului că Meera îşi găseşte astfel chemarea, este lumea şi salvarea sa pe mâinile cui trebuie?

Proiectul este inspirat din serialul omonim icon al anilor ’80, Greatest American Hero produs şi difuzat de ABC în perioada 1981-1983, ce i-a avut protagonişti pe William Katt şi Robert Culp.

 • Meera (Hannah Simone): în ultimii ani, Hannah Simone a fost series regular în comedia New Girl, interpretând-o pe CeCe, cea mai bună prietenă a lui Jess (Zooey Deschanel) şi iubita lui Schmidt (Max Greenfield). În timp ce Meera încearcă să-şi găsească vocaţia şi ceea ce îi place adevărat, ea lucrează la o agenţie de marketing.
 • Bob Rice (George Wendt): şeful Meerei.
 • Leena (Zenobia Shroff): mama Meerei, o femeie elegantă care de cele mai multe ori este greu de descifrat de către cei din jurul său.
 • Mona (Gia Sandhu): o fire încântătoare, sora Meerei întruchipează tot ce aceasta nu este – ambiţioasă, competitivă, o persoană care ştie ce îşi doreşte de la viaţă şi pentru ce munceşte cu scopul de a ajunge în vârf.
 • Tawnia Nichols (Shoniqua Shandai): managera echipei din cadrul agenţiei de marketing la care lucrează Meera, Tawnia este cunoscută de altfel şi ca bârfitoarea şefă a biroului, ea ştiind totul în detaliu despre colegii săi – fie că e vorba de familie, job, relaţii, aventuri, ea le ştie.
 • Justin Hayes (Dennis Andres): prietenos, şarmant şi un ecologist declarat, Justin este directorul de creaţie din cadrul agenţiei de marketing la care Meera lucrează şi posibil printre puţinii care îi înţeleg umorul acesteia. Nu este exclus ca treptat, acesta să devină un potenţial love interest pentru protagonistă.
 • Sarah Green (Ellie Reed): cea mai bună prietenă a Meerei, Sarah lucrează şi ea la agenţia de marketing ca art designer.
 • Max Smith (Humphrey Ker): şeful unui nou proiect primit de agenţie, Max este printre cei care nu reuşesc să o înţeleagă pe Meera.

Echipă: Rachna Fruchbom (scenarist/EP), Nahnatchka Khan (EP), Mandy Summers (EP), Tawnia McKiernan (EP), Christine Gernon (regizor/EP)
Tip: comedie single-camera


2.MAN OF THE HOUSE
Două surori recent divorţate decid să se mute împreună pentru a-şi putea creşte copiii sub un singur acoperiş. Înconjurat din toate părţile doar de femei, cel mai mare dintre copii este lăsat să descopere pe cont propriu ce înseamnă masculinitatea şi cum să facă faţă provocărilor pe care maturizarea le aduce cu sine. Proiect este inspirat din viaţa lui Frank Pines, creator şi scenarist Man of the House.

 • Jessie (Alyson Hannigan): asistent social, Jessie a fost luată prin surprindere de plecarea soţului său. Fără nimeni la care să apeleze şi aruncată într-o viaţă cu totul nouă pentru ea, Jessie decide să se mute cu cei doi copii ai săi, un fiu adolescent, fundaşul echipei de fotbal şi fiica sa mai mică, în casa lui Charli, sora sa narcisistă şi a fiicei sale răutăcioase.
 • Charli (Leslie Bibb): o femeie frumoasă şi narcisistă uneori chiar aparent sociopată, al cărei unic scop pare a fi emasculinizarea tuturor bărbaţilor din jurul său. În ciuda bravadei şi a imaginii sale de dură, Charli este o femeie vulnerabilă care abia după divorţul surorii sale şi-a făcut curaj să-şi părăsească soţul adulterin. Chiar dacă Charli şi-a dominat sora întreaga ei viaţă, pentru ea, Jessie este de fapt persoana pe care s-a putut baza dintotdeauna.
 • Elena (Jenna Ortega): fiica adolescentă a lui Charli, singură la părinţi şi răsfăţată, Elena este o tânără frumoasă şi rea care nu se acomodează cu ideea de a locui împreună cu verişorii săi.

Echipă: Frank Pines (scenarist/EP), Vijal Patel (scenarist/EP), Gail Berman (EP), Joe Earley (EP), Kerry Washington (EP), Pilar Savone (EP), Richie Keen (regizor)
Distribuţie completă: Alyson Hannigan, Leslie Bibb, Jenna Ortega, Jake Short, Reece Caddell
Tip: comedie hybrid multi-camera


3.MOST LIKEY TO
În liceu, Liz Cooney a avut totul, iar Markie McQueen absolut nimic. 20 de ani mai târziu, cele două se reunesc sub acelaşi acoperiş, ambele mame singure şi în prezent colege de casă cu interese şi firi total diferite.

 • Markie McQueen (Yvette Nicole Brown): o fire caldă, optimistă şi chiar încrezătoare în sine, cu o fiică inteligentă şi un salon de succes, insecurităţile lui Markei revin la suprafaţă în momentul în care Liz, nemesisul său din liceu se reîntoarce în oraş.
 • Liz Cooney (Lesli Margherita): nonconformistă din fire, Liz poate fi descrisă într-un singur cuvânt: dezastru. Forţată de împrejurări să părăsească Los Angelesul după o căsnicie eşuată, Liz revine în oraşul natal, nesiguranţa şi temerile sale secrete refulând în momentul în care reia legătura cu Markie.
 • Joe McQueen (Donald Faison): fostul soţ şi prima mare iubire a lui Markie, Joe este un bărbat muncitor care face tot ce poate pentru a-şi susţine familia în ciuda divorţului. În ceea ce priveşte relaţia cu fiica sa, e părintele mai permisiv şi mai amuzant.
 • Wallis McQueen (Laya DeLeon Hayes): fiica inteligentă, responsabilă şi caritabilă a lui Markie.
 • Dante Almanzar (Max Jenkins): amuzant şi stilat, Dante se încadrează perfect în tiparul prietenului gay, mereu alături de Markie atunci când aceasta are nevoie de el.

Echipă: Diablo Cody (scenarist/EP), Greg Berlanti (EP), Sarah Schechter (EP), Pam Fryman (regizor)
Distribuţie completă: Yvette Nicole Brown, Lesli Margherita, Laya DeLeon, Ashton Arbab, Mia Allan, Ella Allan, Donald Faison, Max Jenkins
Tip: comedie multi-camera


4.SINGLE PARENTS
Un grup diferit şi mai degrabă disfuncţional de părinţi singuri ai cărei membrii se sprijină unul pe altul în provocările creşterii copiilor de unul singur şi în aventura căutării unei noi iubiri doar ca în cele din urmă să realizeze că supravieţuirea este posibilă doar ajutându-se.

 • Will Cooper (Taran Killam): un bărbat care îşi creşte singur fiica, aceasta fiind întreaga sa viaţă. Grija şi devotarea educaţiei tinerei îl face să se neglijeze complet pe sine.
 • Angie (Leighton Meester): neîngrijită şi trecându-se pe sine în plan secund, Angie este o femeie puternică pentru al cărei fiu reprezintă totul. Relaţia celor doi este una specială şi plină de ataşament, Angie încercând să-şi protejeze fiul şi să îl ţină cât mai aproape de ea.
 • Douglas (Brad Garrett): bogat, retras din activitatea profesională şi membru al unui club country non-rasist, Douglas este definit prin mentalitatea sa învechită de a rezolva orice problemă cu bani, indiferent de cât de nesemnificativă ar fi aceasta, regulă care pare a se aplica şi atunci când vine vorba de creşterea copiilor sau de schimbările sociale şi familiale.
 • Poppy (Kimrie Lewis): mama singură, hippiotă şi convinsă de sexualitatea sa, Poppy îşi creşte fiul conform filosofiei de a fi el însuşi şi a nu se pierde în normele şi tabuurile sociale.
 • Miggy (Jake Choi): privat de somn şi de intimitate, Miggy este un bărbat de 20 şi ceva de ani care îşi creste singur fiul, după ce partenera şi mama acestuia pleacă la facultate.

Echipă: J.J. Philbin (co-creator/scenarist/EP), Liz Meriwether (co-creator/EP), Katherine Pope (EP), Jason Winer (regizor/EP)
Distribuţie completă: Jake Choi, Taran Killam, Leighton Meester, Brad Garrett, Kimrie Lewis, Sadie Hazelett, Grace Hazelett, Devin Trey Campbell, Marlow Barkley, Tyler Wladis
Tip: comedie single-camera


5.STEPS
Steps este o comedie ce are ca protagonişti patru adulţi, care după divorţ ajung să locuiască în trei case, crescând împreună trei copii. La baza proiectului ABC stă formatul suedez Bonus Family.

 • Bea (Ginnifer Goodwin): o fire ascultătoare, răbdătoare şi în acord cu esenţa şi spiritul său, Bea este definiţia hipiotei moderne. De profesie terapeut familial, experienţa şi cunoştinţele sale o fac cel mai probabil persoana potrivită de a gestiona noua sa situaţie familială de a creşte trei copii alături de noul său soţ, Paul, fosta acestuia precum şi fostul său soţ. Cu aptitudinea de a-i înţelege pe ceilalti, Bea are şi momente când pare a fi total pe lângă ceea ce se întâmplă în jurul său.
 • Paul (Kyle Bornheimer): o fire romantică şi non-conflictuală, proaspăt divorţat şi eliberat de sub firea dominantă a fostei sale soţii, Paul se recăsătoreşte, spiritul liber şi pofta de viaţă a lui Bea schimbându-l în totalitate.
 • ? (Barry Rothbart): fostul soţ al lui Bea.
 • June (Julie Hagerty): mama lui Louie, June începe o nouă etapă în viaţa sa, mai precis explorarea şi redescoperirea sexualităţii sale.
 • Becker (Cameron Boyce): un tânăr sincer care iubeşte dragostea şi ale cărui remarci uneori negândite înainte de a fi rostite sunt adevărate surse de stânjeneală în cadrul familiei şi nu numai.
 • Genevieve (Ryan Michelle Bathe): proaspăt divorţată, Genevive este o femeie obsedată de control pentru care cariera trece pe primul loc.

Echipă: Kristin Newman (scenarist/EP), David Hoberman (EP), Todd Lieberman (EP), Laurie Zaks (EP), Todd Holland (regizor/EP)
Tip: comedie single-camera


6.SOUTHERN HOSPITALITY (ex. Three Rivers)
Cu ani în urmă, Rebecca a părăsit ferma familiei sale din Texas urmându-şi visul de a lucra într-unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din New York, însă după ce îi este promisă proprietatea de către Beau, tatăl său, ea revine pe meleagurile natale pregătită să îşi folosească cunoştinţele dobândite la oraş pentru a face din ferma rustică o destinaţie de vis, un icon pentru ospitalitatea sudică ce nu poate trece nevizitat de turişti. Pentru asta, Rebecca trebuie să îşi convingă fraţii să fie de acord cu proiectul său, fapt ce se va dovedi cu mult mai dificili după ce este descoperit un secret de familie, păstrat cu grijă de către tatăl lor.

 • Rebecca Watts (Annaleigh Ashford): fiica risipitoare proaspăt revenită pe meleagurile natale pregătită să pună în practică cunoştinţele dobândite în industria hotelieră newyorkeză de elită.
 • Beau Watts (John Larroquette): carismatic şi tipicul ticălos sudist care poate fermeca şi obţine orice de la oricine, Beau este fondatorul şi proprietarul hotelului, planurile şi promisiunile sale creând o adevărată competiţie pentru copiii săi.
 • Leanne Watts (Stephanie Styles): Leanne face cinste frumuseţii sudiste, veşnic aranjată şi pregătită să-şi dovedească farmecul şi etichetă dobândite.
 • Roy (Andrew Keenan-Bolger): nu tocmai atrăgător însă moştenind carisma tatălui său, Roy încă încearcă să îşi găsească locul în familie dincolo de surorile sale autoritare cu firi dominante şi conflictuale
 • Lucy (Shakira Barrera): musafirul surpriză venit în vizită la ferma familiei care se va dovedi a fi de fapt sora vitregă a Rebeccăi, Roy şi Leanne.

Echipă: Sherry Bilsing-Graham (scenarist/EP), Ellen Kreamer (scenarist/EP), Tristram Shapeero (regizor)
Tip: comedie single-camera


7.TAKE TWO (straight-to-series)
Sam este fosta vedetă a unui cunoscut serial poliţist, actualmente proaspăt ieşită de la dezalcolizare după ce a suferit o cădere de proporţii. Disperată să îşi reia cariera şi să aibă o nouă şansă, ea îl convinge pe Eddie, un investigator privat să îi permită să îl însoţească în activitatea lui ca parte a cercetării pentru un nou rol. În ciuda faptului că nu are o pregătire formală, cele 200 de episoade în care Sam a interpretat un detectiv se vor dovedi benefice, iar afilierea cu aceasta îi va aduce lui Eddie o mulţime de noi cazuri o dată ce presa află de parteneriatul celor doi.

*procedural poliţist light de tip dramedie de la creatorul şi producătorul Castle, Andrew W. Marlowe, Take Two este o co-producţie internaţională ABC Studios/StudioCanal’s Tandem Production, fiind deja inclusă în grila de difuzare RTL /VOX Germania şi France 2 Television.

 • Sam (Rachel Bilson): actriţă şi vedeta unui serial procedural ce a rezistat pe micile ecrane mai bine de 200 de episoade, Sam se află în punctul reinventării carierei sale după o cădere nervoasă şi o ieşire dintr-un centru de dezalcolizare.
 • Eddie (Eddie Cibrian): investigator privat, Eddie este mai degrabă tipul solitar care preferă să lucreze singur decât într-un parteneriat.
 • Berto (Xavier de Guzman): asistentul lui Eddie.
 • Detectiv Christine Rollins (Aliyah O’Brien): un detectiv cu experienţă şi persoana de contact a lui Eddie în Poliţie.
 • Monica (Alice Lee): asistenta lui Sam, Monica este o persoană loială şi competentă, rămânând alături de vedetă chiar şi în cele mai dificile momente ale vieţii şi carierei sale.

Echipă: Andrew W. Marlowe (scenarist/EP), Terri Edda Miller (scenarist/EP), Rola Bauer (EP), Tim Halkin (EP)


8.Untit. BOBBY BOWMAN Project
Inspirat din copilăria lui Bobby Bowman şi a dificultăţilor de a creşte alături de un tată cu probleme psihice, proiectul prezintă viaţa unei familii disfuncţionale care în ciuda diferenţelor, membrii săi reuşesc să îşi găsească fericirea indiferent de forma în care aceasta vine.

 • Lola (Lilla Crawford): inteligentă şi cu simţul umorului, Lola este fiica mijlocie a familie, o adolescentă care doreşte ca în ciuda dificultăţilor, să înceapă liceul cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă îşi iubeşte familia şi ar face orice pentru aceştia, proaspăt mutaţi într-un oraş nou, tânăra consideră că este necesar ca înainte de toate, trebuie să se afirme şi să se facă cunoscută pentru cine este ea şi nu să fie percepută prin prisma excentricului său tată.
 • Buzz (Johnny Sneed): un om de ştiinţă strălucit, inteligent şi cu numeroase doctorate, Buzz este un bărbat cald, iubitor şi cu simţ al umorului nestingherit de problemele sale de medicale. Fără medicamentele sale, este doar o problemă de timp până când anxietatea şi paranoia pun stăpânire pe mintea sa, transformându-l într-un alt bărbat. Buzz este conştient că boala sa face ca uneori lucrurile să fie dificile pentru familia sa însă la fel de bine ştie ca aceştia îi vor fi alături şi îl vor susţine indiferent de ce se va întâmpla.
 • Keri-Ann (Brooke Elliott): mama acestei familii uimitoare, o femeie care poate dacă ar fi fost puţin mai plictisitoare şi mai banală, ar fi reuşit să menţină un echilibru cu excentrităţile soţului său, Buzz, însă nu acesta este cazul. Şi ea are felul său de a fi, nu de puţine ori, după un pahar în plus de vin, devenind o adevărată divă. O femeie muncitoare care a avut de când se ştie două slujbe pentru a putea să-şi susţină soţul şi munca acestuia depusă la multiplele sale teze de doctorat, Keri-Ann are în sfârşit şansa de a se dedica carierei mult visate de designer. În ciuda faptului că a crescut la o fermă, stilul şi felul său de a fi este unul chic şi elegant. Îşi iubeşte la nebunie soţul chiar şi după atâţia ani, cei doi fiind împreună încă de la liceu, fiindu-i alături lui Buzz la bine şi la greu, lucru pe care îl aşteaptă şi de la copiii săi.
 • Vera (Brenna D’Amico): o tânără rebelă care pare a atrage ca un magnet problemele.
 • Ted (Will Kindrachuk): fratele mai mic al Lolei.

Echipă: Bobby Bowman (creator/scenarist/EP), Dawn Ostroff (EP), Jon Koa (EP)
Distribuţie completă: Lilla Crawford, Brooke Elliott, Johnny Sneed, Brenna D’Amico, Carson E. White, Will Kindrachuk
Tip: comedie single-camera


9.Untit. JUSTIN NOBLE Project
Plasat în domeniul serviciilor, proiectul îi are protagonişti pe Ellie şi Gabe, doi prieteni buni şi angajaţi în cadrul unui resort elegant elitist, povestea învârtindu-se în jurul acestora, a colegilor şi clienţilor locaţiei alături de care cei doi petrec între 8 şi 16 ore pe zi.

La baza proiectului stă volumul How May We Hate You? semnat de Anna Drezen şi Todd Dakotah Briscoe.

 • Ellie (Kat Dennings): specialist în industria hotelieră, Ellie se vede obligată să poarte acelaşi zâmbet forţat zi de zi pentru clientela şi oaspeţii care plătesc pentru o noapte la acest resort de elită mai mult decât plăteşte ea chiria locuinţei sale. La un pas de a fi veşnic îndatorată având de achitat trei împrumuturi studenţeşti de la trei încercări diferite de a urma o facultate, Ellie lucrează alături de cel mai bun prieten al său Gabe în cadrul unuia dintre cele mai elitiste resorturi.
 • Gabe (Jason Michael Snow): amuzant, altruist şi cel mai bun prieten al lui Ellie, Gabe începe a se îngrijora că devine un pic prea bătrân pentru scena de gay dating din zona sa, însă chiar şi aşa, în loc să îşi împovăreze amica cu problemele sale, preferă să o asculte şi să îi fie alături acesteia în nebunia pe care ea o numeşte viaţă.
 • Belinda (Elizabeth Ho): ambiţioasă, competitivă şi obsedată în a deţine controlul, Belinda a fost recent promovată ca şeful de personal al hotelului. Dornică de a îmbunătăţi calitatea serviciilor oferite şi a-i face simultan să sufere pe Ellie şi Gabe, noile sale reguli impuse personalului ajung să fie un pic exagerate. Dorind să-şi impresioneze superiorii cu fiecare ocazie, singurul lucru care o ţine de a nu deveni un mic dictator este faptul că asistentul său este chiar fiul şefului său, proprietarul acestui resort de lux.
 • Dana (Angela Kinsey): angajată a hotelului, Dana este cea mai ghinionistă persoană din lume. Dacă ceva rău se poate întâmpla, cu siguranţă ei i s-a întâmplat deja. Chiar şi aşa, Dana încearcă să fie o persoană optimistă şi să nu se lase acaparată de problemele sale.
 • Gordon (Derek Richardson): pe cât de optimist pe atât de incapabil, Gordon este fiul proprietarului acestui hotel de lux. În ciuda faptului că nu este potrivit şi nici nu cunoaşte ceva despre industria ospitalităţii, tatăl său îl numeşte asistentul Belindei. Nerefuzând vreodată vreo provocare, Gordon începe de la a face munca de jos din resort.
 • Whitney (Nicole Byer): managerul de evenimente al hotelului, în timpul liber, ea este membră a unui ligi underground de box feminin.

Echipă: Justin Noble (creator/scenarist/coEP), Aaron Kaplan (EP), Dana Honor (EP), Will Gluck (regizor/EP), Richard Schwartz (EP), Wendi Trilling (EP), Kat Dennings (producător)


10.Untit. KENYA BARRIS/JULIE BEAN Project
Un actor TV cunoscut, căpos şi limitat la propriile sale idei, se mută împreună cu fiica sa nonconformistă şi iubita acesteia alături de care creşte un copil.

Fără vreun actor ataşat proiectului pentru moment, iniţial Alec Baldwin trebuia să fie protagonistul titlului, cele două personaje feminine fiind scrise şi alocate neoficial lui Whitney Cummings şi Reginei Hall.

Echipă: Kenya Barris (scenarist/showrunner/EP), Julie Bean (scenarist/showrunner/EP), Alec Baldwin (EP)
Tip: comedie multi-camera


11.Untit. TIM DOYLE Project
Cu acţiunea plasată în anii ’70, proiectul se centrează pe o familie catolico-irlandeză ai cărei membrii, un tată muncitor, o mamă tradiţională şi cei opt fii, încearcă să se adapteze schimbărilor sociale într-una dintre cele mai turbulente perioa
de ale Americii.

 • Mike Dwyer (Michael Cudlitz): un bărbat muncitor, tată a opt băieţi.
 • Peggy Dwyer (Mary McCormack): o femeie formidabilă, tradiţională şi gospodină, Peggy este etalonul soţiei casnice a anilor ’50 – nu conduce, rareori iese din casă şi creşte opt băieţi cu vârste cuprinse de la câteva luni la 20 de ani. Soţul său aduce banii în casă iar ea se ocupă de gestionarea lor, făcând în aşa fel încât să nu lipsească nimic familiei în ciuda numărului ridicat de membrii. Chiar dacă are opt băieţi, Peggy pare a fi mai apropiată de Cheri, al doilea său fiu, ale cărui noţiuni şi viziune feministă o inspiră să iasă din zona sa de confort, căutând să îşi găsească independenţa şi începând să gândească singură, spunând lucrurilor pe nume aşa cum crede de cuviinţă.
 • Lawrence Dwyer (Sam Straley): fiu cel mare al familiei Dwyer.
 • Frank (Sawyer Barth): preocupat şi aproape obsedat de respectarea regulilor, Frank capătă rapid eticheta de pârâcios.
 • Eddie (Caleb Foote) | Joey (Christopher Paul Richards) | Timmy (Jack Gore)

Echipă: Tim Doyle (scenarist/EP), Randall Einhorn (regizor/EP)
Tip: comedie single-camera


12.Untit. THE GOLDBERGS spin-off (ex. Schooled) (straight-to-series)
Cu acţiunea plasată în anii ’90, spin-off al comediei de familie The Goldbergs, noul proiect urmăreşte aventurile de la William Penn Academy, avându-i protagonişti pe directorul Glascott, Mellor profesorul de sport şi pe Lainey Lewis, trei personalităţi diferite care, în ciuda excentricităţilor şi a bizareriilor lor, sunt consideraţi eroi de către elevi.

Episodul ‘The Goldbergs: 1990-Something’ difuzat la începutul acestui an a servit pe post de backdoor pilot pentru noul proiect. Ratingurile înregistrate i-a făcut pe cei de la ABC să continue cu ideea unui spin-off The Goldbergs.

Echipă: Marc Firek (scenarist/EP), Adam F. Goldberg (scenarist/EP), Doug Robinson (EP), Seth Gordon (EP), Doug Robinson (EP), Jay Chandrasekhar (regizor)
Distribuţie: Bryan Callen, Tim Meadows, AJ Michalka
Tip: comedie single-camera
Comandă: 13 episoade (neconfirmat)Surse: 1234

6 thoughts on “UpFronts 2018: Proiecte ABC, comedii (poll)

 1. Doar Man of the House îmi atrage atenția, dar voi încerca și Take Two (nu-i pot rezista lui Rachel Bilson 😀 ). Spin-off-ul The Goldbergs îl voi încerca doar fiindcă urmăresc serialul, dar nici măcar nu-mi amintesc episodul 1990-Something. 😆

  Like

  1. Eu una am facut pauza la The Goldbergs sezonul 5. Incepusem sa ma enervez cu vizionarea saptamana de saptamana asa ca am zis finalul si apoi dau play.

   Sincera sa fiu nu am vazut vreun titlu care sa ma fac sa il doresc neaparat, cum se intampla in anii trecuti. Sincer imi e indiferent daca vor alege vreunul de aici sau le vor reinnoi pe cele existente. Cat despre Take Two, nu stiu pentru mine Rachel Bilson joaca la fel sau mai bine zis acelasi rol peste tot.

   Like

   1. Știu că joacă la fel, dar nu mă refeream la calitățile sale de actriță. 😆

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s