‘Good Girls’ primeşte sezonul 2

NBC nu îşi lasă tespectatorii să aştepte prea mult pentru o decizie mai ales când la mijloc avem un cliffhanger de proporţii, reprezentanţii postului anunţând reînnoire dramediei Good Girls cu noi episoade. Sezonul 1 s-a finalizat pe 30 aprilie, având o comandă de 10 episoade. Pentru moment nu se cunoaşte numărul de scenarii comandate pentru S2.

Descriere: Descris ca un mixt de Thelma & Louise şi Braking Bad, Good Girls are protagoniste trei mame din suburbie care decid să iasă din rutina şi să ia atitudine făcând şi ele o dată ceva doar pentru ele, alegând să jefuiască sub ameninţarea armei (de jucărie) un supermarket din zonă. Toate bune şi frumoase până când managerul magazinului începe a merge pe urmele lor, cele trei prietene realizând că planul lor de scăpare nu e atât de uşor pe cât au crezut.

Good Girls a reuşit să înregistreze ratinguri mulţumitoare pentru NBC, ~6.1 milioane telespectatori, având episoade care au dominat intervalul orar pe partea de broadcast. La reînnoire a ajutat de asemenea şi contractul deţinut de NBC cu Netflix privind distribuţia titlului la nivel internaţional.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s