‘Santa Clarita Diet’ reînnoit cu un nou sezon

După un sezon plin de tensiune, nazişti, poliţişti, aventuri imobiliare şi nenumărate răsturnări de situaţie, ba chiar şi un posibil final pentru libertatea celor doi soţi Hammond, iată că Sheila şi Joel o iau de la început… posibil chiar cu Gary lângă ei. 😛

La mai bine de o lună de la lansarea sezonului 2, cei de la Netflix au anunţat reînnoirea comediei cu noi episoade, 10 la număr, după modelul obişnuit. Acestea urmează a fi lansate în 2019. Pentru echipa din spatele Santa Clarita Diet vestea nu pare a fi una nouă, în prezent aceştia lucrând deja la scenariile şi povestea sezonului 3.

Sezonul 2 Santa Clarita Diet a fost pus la dispoziţia abonaţilor Netflix la nivel global pe 23 martie.

4 thoughts on “‘Santa Clarita Diet’ reînnoit cu un nou sezon

 1. M-a surprins vestea, aveam impresia că sezonul 3 era deja asigurat. 😆 Puțin scârbos pe alocuri, dar mult prea amuzant în rest. 😀 Încă de pe vremea serialului Justified îmi doream să-l văd pe Oly într-o comedie.

  Like

  1. Din pacate nu fusese asigurat ceea ce m-a scos din sarite. Gorry mi s-au parut primele 2 eps din S1 insa dupa 12 sezoane cu Bones, am trecut usor prin ele. Dar e mult prea amuzant si imi place cum se axeaza ei pe problemele de cuplu. Mimica si gesturile lui Joel…priceless!

   Like

   1. Într-adevăr, mimica si gesturile lui Joel chiar sunt priceless, asta mă amuză cel mai mult, cum devine fericit că mai avansează nițel cu leacul, iar apoi descoperă că a dat 15 pași înapoi. 😆 Mi-au plăcut și fazele cu capul lui Garry, sau cum îl cheamă, deși mi s-a luat de Nathan Fillion de-a lungul timpului și nu-l mai înghit. Dar aveau discuții interesante. 😆

    Like

   2. Una din cele mai bune momente ale lui Joel cu partea plina a paharului e in 2×01 cand vine el fericit cu fierea de la sanatoriu, toata casa plina de sange si in toata nebunia descopera ca solnita lui de sare e singura fara de sange si bucati umane. Zambetul lui…priceless. (Ca in reclamele alea la mastercard :p)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s