NBC reînnoieşte ‘A.P. Bio’ cu un nou sezon

Din categoria surprizelor şi a serialelor pentru care nu aş fi văzut să aibă vreo şansă la reînnoire, iată că NBC îşi surprinde publică încă o dată, comandând un nou sezon pentru comedia A.P. Bio.

Descriere: Comedia are ca protagonist un profesor de filosofie absolvent de Harvard care, după ce este concediat de la slujba sa ideală, se angajează ca profesor suplinitor de biologie avansată la liceul Withlock School, Toledo. Realizând că are la dispoziţie o clasă întreagă de elevi, acesta decide să îi folosească în propriile planurile, fiind clar încă de la început că le va preda şi îi va învăţa orice altceva, cu excepţia biologiei.

Serialul a intrat în grila de midseason a postului cu o premieră de două episoade în luna martie după ce în februarie, profitând de ratingurile şi expunerea Ceremoniei de final a Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, NBC a difuzat în exclusivitate episodul 1×01. Sezonul s-a încheiat săptămâna trecută, aducând în faţa televizoarelor ~2.1 milioane telespectatori, cifră destul de mică dacă este să ţinem cont că alte proiecte cu o medie per sezon mai bună au fost anulate. Din păcate pentru fanii Great News şi Champions, reînnoirea A.P. Bio scade destul de mult şansele acestora la un nou sezon.

Surse: 1, 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s