‘Valor’ anulat oficial de The CW

Câteodată este bine să ai şi o confirmare oficială insă ce poate spune mai mult ‘anulare’ dacă nu faptul că actorii din distribuţie au trecut deja la alte proiecte?

Valor, unul dintre cele trei proiecte lansate de The CW în sezonul 2017/18 a primit oficial verdictul de anulare la doar câteva ore după ce şi Life Sentence pare-se că primise aceeaşi notificare din partea postului. Din păcate pentru fanii dramei militare, proiectul nu a reuşit să atragă suficienţi telespectatori pentru o extindere de nouă scenarii a comenzii iniţiale, serialul finalizându-şi cele 13 episoade la începutul acestui an. De atunci, cei doi protagonişti Valor s-au reorientat către alte titluri şi televiziuni, Christina Ochoa fiind distribuită în A Million Little Things (ABC) iar Matt Barr în Skinny Dip (The CW) – cele două titluri sunt încă la stadiul de proiect, o decizie fiind aşteptată zilele astea.

Descriere: Limitele dintre disciplina militară şi dorinţa umană sunt testate în cadrul unei baze militare americane care adăposteşte Night Raiders, o echipă elitistă de piloţi de elicopter antrenaţi pentru misiuni clandentine în teritoriu şi în afara graniţelor. Chiar dacă povestea se desfăşoară în prezent, firul narativ conţine o serie de flashback-uri din cadrul unei misiuni eşuate din Somlia, printre secretele personale, militare şi guvernamentale, acţiunea ducând treptat la un plan de a salva soldaţii dispăruţi în misiunea cu pricina. În centrul acţiunii din prezent se regăsesc Nora şi Gallo, singurii soldaţi care au reuşit sa revină acasă după ce misiunea lor a luat-o pe o pantă descendentă văzându-se nevoiţi să îşi abandoneze camarazii pe teritoriu inamic. După o muşamalizare totală a celor întâmplate, cei doi sunt singurii care cunosc adevărul ascuns despre misiunea lor existând secrete pe care nici Armata americană nu trebuie să le afle.

După o reînnoire în bloc a 10 titluri din grilă, în ultimele 48 de ore cei de la The CW au decis de asemenea să mearga mai departe şi cu The 100, singurul proiect pentru care fanii aşteaptă o decizie rămânând iZombie. Din cele trei proiecte comandate pentru 2017/18, două au fost anulate (Life Sentence şi Valor) şi unul reînnoit (Black Lightning).

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s