‘Blindspot’ reînnoit cu un nou sezon

Veşti bune pentru fanii Blindspot care anul acesta nu trebuie să mai aştepte cu sufletul la gură o decizie de la NBC, reprezentanţii postului anunţând în urmă cu doar câteva momente reînnoirea serialului cu sezonul 4.

Stabil în ratinguri şi cu o comunitate de fani vociferantă, NBC a decis că nu are rost să mai întârzie cu anunţarea deciziei luate pentru proceduralul ce îi are protagonişti pe Jaimie Alexander şi Sullivan Stapleton.

Descriere: Acţiunea începe odată cu găsirea unei femei lipsită de orice amintire, dezbrăcată în Times Square și având corpul acoperit de tatuaje. Descoperirea atrage atenția agenților FBI care vor urma drumul descris de tatuaje, acestea dezvăluind o conspirație de crime şi alte atrocităţi. Urmând acest drum, fiecare indiciu îi duce mai aproape de aflarea identității lui Jane Doe. Mai multe informatii si materiale promotionale, aici.

Sezonul curent Blindspot se va finaliza pe 18 mai, o dată cu difuzarea episodului 3×22 ‘In Memory’.

Sursa

3 thoughts on “‘Blindspot’ reînnoit cu un nou sezon

 1. Mai mult ca să-l vândă în ‘syndication’, altfel nu cred că mai prindea un sezon. 😆 Degeaba e stabil rating-ul dacă e mic.
  PS: Outlander a primit încă două sezoane (5 și 6). Asta da veste bună !

  Like

   1. Știam că e nevoie de 88 de episoade pentru a fi vândut în syndication. Evident că nu e sigur, dar nu bagi 66 de episoade ca apoi să pierzi o posibilă sursă de venit fiindcă te-ai calicit la încă 22. Mai e vorba și de cine deține serialul, dacă nu e al NBC atunci probabil au primit o ofertă bună pentru cele 22 de episoade ca să țină serialul on-air încă un sezon.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s