Fox a început curăţenia grilei de programe şi iată că la scurt timp de la vestea încheierii serialului Last Man on Earth, a venit şi anularea comediilor Brooklyn Nine-Nine şi The Mick.

The Mick – în ciuda succesului înregistrat cu primul sezon când după doar trei episoade difuzate cifrele înregistrate i-au convins pe cei de la Fox să suplimenteze numărul de episoade comandat iniţial, sezonul 2 nu a mai avut parte de aceeşi primire din partea publicului, ratingurile scăzând considerabil.

Descriere The MickProiectul are ca protagonistă o femeie obişnuită să spună lucrurilor pe nume indiferent de cât de dur ori jignitor este adevărul său, forţată de împrejurări şi de sora sa fugară care încearcă să scape de închisoare, să se mute în îmbelşugatul Greenwich pentru a avea grijă de nepoţii răsfăţaţi. Nu va dura mult până ce compania acestora îi va confirma un lucru ştiut de mulţi: copiii altora sunt îngrozitori!

Cu cinci sezoane la active, în luna decembrie cei de la Fox au încheiat pentru Brooklyn Nine-Nine o înţelegere cu TBS pentru ca serialul să intre în syndication. De asemenea, primele treis sezoane ale serialului pot fi urmărite pe Netflix România.

Sezonul curent din B99 se va încheia pe 20 mai, episodul 5×22 având un titlu sugestiv – Jake & Amy.

Sursa