Noi sezoane pentru Chicago Fire/Med/PD şi Law & Order: SVU

Parteneriatul lui Dick Wolf cu NBC va mai continua pentru un nou sezon, reprezentanţii postului anunţând reînnoirea celor patru seriale din grilă semnate de acesta – Chicago Fire, Chicago Med, Chicago PD şi Law & Order: Special Victims Unit.

Distribuit global în peste 250 de teritorii, chiar şi după 19 sezoane, drama procedurală ce o are protagonistă pe Mariska Hargitay, rămâne unul dintre cele mai vizionate titluri ale postului, imediat după This Is Us – SVU se află la egalitate cu PD, acesta fiind cel mai urmărit din cele trei Chicago, după modelul The Flash/Arrow.

Sezonul acesta SVU a trecut printr-o mică rebranduire a distribuţiei, actorul Raúl Esparza hotărând să plece din proiect, locul său fiind ocupat de Philip Winchester, acesta reluând rolul procurorului din recent anulat Chicago Justice. În privinţa celor trei Chicago, sunt şanse mari ca distribuţiile să fie puţin diferite la revenirea din toamnă, finalurile de sezon fiind puţin tragice pentru anumite personaje… şi fani (PD!).

În ceea ce priveşte revenirea Chicago Fire, este de menţionat că cei cinci actori ataşaţi proiectului încă de la început, Jesse Spencer, Taylor Kinney, Eamonn Walker, Monica Raymound şi David Eigenberg, au avut contracte pe şase ani. Până la acest moment şi fără o reînnoire prealabilă a lui Fire, au fost purtate discutii în vederea prelungirii înţelegerii contractuale doar cu Spencer şi Kinney, cei doi semnând pentru încă un an. Cel mai probabil zilele acestea urmează a fi demarate negocieri cu Walker, Raymund şi Eigenberg, cu toate că lucrurile nu sunt atât de sigure în privinţa unei reveniri a Monicăi precum la cei doi colegi ai săi – în ultima vreme au existat zvonuri conform cărora aceasta nu doreşte o extensie, urmând ca finalul din această seară să includă un cliffhanger pentru personajul său, final care poate funcţiona indiferent dacă Gabi revine sau nu la Secţia 51.

Sursa

6 thoughts on “Noi sezoane pentru Chicago Fire/Med/PD şi Law & Order: SVU

 1. Daca in sfarsit dispare personajul Gabi, asta inseamna, ca sunt sanse ca din toamna sa-mi retrec pe agenda CF.

  Like

  1. :)) credeam ca doar eu am o problema cu personajul ei. De Monica imi place insa Gabi…cateodata sau mai degraba cu anumite fire narative dovedeste de ce femeile nu sunt dorite in anumite meserii/profesii.

   Like

 2. Ok, ma bucur ca au reinoit serialul si ca fac anumite schimbari. Prinde bine dupa 7 sezoane, insa daca o sa dispara Gaby, ma intreb ce o sa se intample cu Casey.

  Like

  1. Plange pe la colturi si posibil un nou love interest? Cu toate ca dupa 6 sez in care au fost mai rau ca Ross si Rachel nu vad asa rapid o noua doamna pt el.

   Like

   1. Cam aiurea cu un nou love interest din moment ce este insurat. Ar trebui un divort dramatic sau ceva drastic.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s