Fox anulează ‘Lucifer’

A venit momentul ca Diavolul să meargă acasă, cei de la Fox anunţând în urmă cu doar câteva momente anularea serialului Lucifer.

Din păcate pentru fani, Lucifer nu a mai reuşit performanţa din anii trecuţi, sezonul 3 înregistrând cifre modeste, ~3.3 milioane telespectatori, situându-se pe la coada clasamentului în topul celor mai vizionate drame ale postului.

În urma anunţului făcut de Fox, Tom Ellis a ţinut să mulţumească fanilor pentru susţinerea şi sprijinul acordat serialului în cei trei ani.

Descriere: Ecranizare a benzilor desenate DC Comics, protagonistul acestui serial este nimeni altul decât însuşi Lucifer, Stăpânul Întunericului care, nefericit şi plictisit de monotonia din Infern, decide să-şi abandoneze regatul venind pe pământ şi stabilindu-se în Los Angeles, unde îşi deschide propriul bar de noapte, LUX. Ca lucrurile să fie mai interesante, în urma unor împrejurări nefericite, Lucifer ajunge să fie consultant pentru LAPD lucrând alături de detectiva Chloe Decker, punându-şi la dispoziţia poliţiei expertiza şi talentele sale…unice.

Serialul se va finaliza pe 14 mai o dată cu difuzarea episodului 3×24 ‘A Devil of My Word’. În România, Lucifer poate fi vizionat via Netflix, episoade noi fiind încărcate săptămânal, la doar câteva ore de la difuzarea TV din State.

11 thoughts on “Fox anulează ‘Lucifer’

  1. Chiar nu ma așteptam… Iar eu speram ca Tom Welling va apărea și în sezonul următor…

    Like

  2. Poate se reuseste salvarea lui de catre altii, de aseara pe Twitter predomina… #SaveLucifer sau #LuciferOnNetflix… poate are norocul lui Brooklyn sau ceva de acest gen…

    Like

  3. Am vizionat serialul si cursul lui era firesc,eram sigur ca v-a fi anulat.Lucifer era un personaj prea bland in serial ,nu are o parte rea si cam tot serialul se invarte in jurul cozii(El ii spune lui Decker ca este diavolul iar ea o ia in gluma etc.) .Fox a reusit sa faca o telenovela.Daca serialul asta era produs de Netflix putea iesii ceva foarte bun.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s