Fox anulează ‘The Exorcist’

Încă puţin şi o numim vinerea plângerii, după The Mick, Last Man on Earth, Brooklyn Nine-Nine şi Lucifer, cei de la Fox au revenit în atenţia publicului cu un nou anunţ şi anume anularea The Exorcist.

În ciuda temeririlor lui Jeremy Slater, creatorul şi scenaristul serialului, nu fuziunea Fox/Disney a dus la anularea proiectului ci ratingurile slabe pe care le-a înregistrat în acest sezon – finalul S2 a avut 1.32 milioane telespectatori şi o scădere de aproximativ 33% în rating.

Descriere: Reinterpretare modernă a poveştii originale semnate de William Blatty în 1971, The Exorcist este un thriller psihologic care urmăreşte felul în care doi bărbaţi, diferiţi prin convingerile lor, încearcă a ajuta o familie care se confruntă cu un caz de posedare demonică. Noile episoade ale sezonului 2 vor debuta cu părintele Ortega alături de Marcus Keane plecaţi în căutarea Răului, cei doi părăsind oraşul Chicago. Noua misiune îi va conduce la Andrew Kim, un fost psiholog pentru copii care în prezent are grijă de cinci tineri din plasament pe o insulă privată şi izolată de pe coasta oraşului Seattle, acţiunea sezonului secund începând în momentul în care unul din aceşti copiii devine victima unei noi forţe puternice. De cealaltă parte a oceanului, părintele Bennett are propria sa misiune de a-i înlătura din Vatican pe cei ce au întors spatele credinţei şi Lui Dumnezeu.

Sezonul 2 din The Exorcist s-a încheiat pe 15 decembrie, episodul 2×10 ‘Unworthy’ devenind acum finalul serialului.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s