Un nou sezon pentru ‘Speechless’

După o noapte dominată de anulările Fox, ne începem ziua cu ABC şi cu o veste bună, actriţa Minnie Driver anunţând pe contul său de Twitter reînnoirea Speecheles cu un sezon 3 şi o comandă de 22 de episoade.

Descriere: Speechless îi are ca protagonişti pe membrii familiei DiMeo, prezentând provocările cu care se confruntă un copil cu nevoi speciale, cât şi cei apropiaţi lui. Ce este special la DiMeos este că nu de puţine ori, ei sunt cei care îşi creează aceste situaţii.
Fiecare cu o personalitate diferită, sub acoperişul familiei o putem întâlni pe Maya, o britanică ce nu cunoaşte limite atunci când vine vorba de familia şi bunăstarea copiilor săi; Jimmy, soţul nonşalant şi nepăsător la ce cred alţii despre el; Dylan, mezina familiei care încearcă să se autodepăşească constant pe plan sportiv; Ray, tipicul fiu mijlociu care nu de puţine ori se dovedeşte a fi cel mai raţional din families şi JJ, fiul ce suferă de paralizie cerebrală, incapacitat într-un scaun cu rotile şi putând comunica cu cei din jur doar prin intermediul unei table ataşate, însă chiar şi în ciuda acestor impedimente, tânărul este amuzant şi cu un simţ al umorului special.

Sezonul 2 a avut o comandă de 18 episoade, acesta finalizându-se pe 21 martie cu o dată cu difuzarea episodului 2×18 ‘N-O-Nominee’.

2 thoughts on “Un nou sezon pentru ‘Speechless’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s