ABC anulează trei drame/procedurale

După trei comedii şi trei drame reînnoite în decurs de o oră, a venit rândul să avem şi trei proiecte anulate. În timp ce fanii For the People, Station 19 şi Splitting Up Together se bucură de noi sezoane, cei ce aveau pe lista de vizionare Deception, The Crossing şi Kevin (Probably) Saves the World vor avea un mic spaţiu de umplut cu noutăţile din toamnă. Reprezentanţii ABC au decis să nu mai continue cu cele trei titluri, acestea adăugându-li-se celor anterior anulate Alex INC, Ten Days in the Valley, Somewhere Between şi The Mayor (aici). De asemenea s-a confirmat şi anularea Marvel’s Inhumans în ciuda faptului că proiectul a fost promovat ca miniserie.

Descriere Deception: După ce cariera îi este ruinată de un scandal mediatic, celebrul magician Cameron Black decide să îşi folosească abilităţile de maestru iluzionist şi artă a înşelăciunii, ajutând Biroul Federal de Investigaţii. Utilizând fiecare truc cunoscut sau chiar inventând altele noi atunci când este nevoie, Cameron va ajuta guvernul să prindă unii dintre cei mai evazivi infractori, totul pe fundalul pregătirii şi punerii în scenă a celui mai mare truc al carierei sale.

Descriere The Crossing: Aparent refugiaţi ai unei ţări distruse de război, un grup de persoane vine căutând azil într-un mic orăşel pescăresc din America, numai pentru a se afla că de fapt aceştia provin chiar din US, iar războiul de care vorbesc, încă nu s-a produs. În timp ce guvernul încearcă să descopere adevărul din spatele acestei misterioase migraţii, un lucru este cert: vieţile tuturor celor implicaţi vor fi schimbate pentru totdeauna.

Descriere Kevin (Probably) Saves the World: Kevin Finn este un bărbat egoist ce trece printr-o perioadă dificilă, hotărând în cele din urmă să revină la vechea casă, alături de sora sa geamănă, rămasă văduvă şi de fiica acesteia. În prima noapte petrecută în casa părintească, acesta are parte de o revelaţie, o figură cerească pe nume Yvette, apărându-i şi mărturisindu-i că are misiunea de a salva lumea.

Episoadele comandate pentru Kevin PSW s-au finalizat în luna martie odată cu difuzarea episodului 1×16 ‘The Right Thing’, urmând ca zilele acestea să ajungă la final şi Deception (27 mai, 1×13 ’Transposition’) şi The Crossing.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s