ABC reînnoieşte trei comedii

Veşti bune pentru fanii comediilor ABC. După ce ziua a început într-o notă pozitivă cu reînnoirea Speechless şi continuând cu cea a novicelui Splitting Up Together, seara continuă cu un anunţ ce bifează dintr-un foc revenirea a trei titluri îndrăgite ale postului – ‘black-ish, American Housewife şi Fresh Off the Boat. Acestea se adaugă anterior anunţatelor Modern Family, The Goldbergs şi Roseanne (aici).

Descriere American Housewife: Serialul o are ca protagonistă pe Katy Mixon în rolul lui Katie Otto, o femeie sigură pe sine care nu se sfieşte să iasă din tipare şi să spună ceea ce crede, mamă a trei copii şi soţia unui profesor universitar. În ciuda felului său de a fi, nu puţine sunt momentele când este acaparată de perfecţiunea şi bogăţia oraşului în care locuieşte, Westport, ea neintegrându-se în şablonul mămicilor cu trup perfect, purtătoare de leggings, iubitoare de yoga/pilates şi fane ale curelor de sucuri naturiste.

Descriere ‘black-ish: Dre Johnson și soția sa, Rainbow, trăiesc visul american: au cariere impresionante, patru copii și o casă într-un cartier rezidențial. Singura lor grijă este reprezentată de influența „caucaziană” de zi cu zi, exercitată de societate asupra copiilor lor, cei doi dorind să le insufle acestora cultura în care ei înșiși au fost crescuți, încercând să nu ignore complet nici viitorul celor patru. Comedia explorează o gamă largă de probleme socio-culturale cu umor și mult realism. Sezonul acesta cei de la Freeform au lansat un spin-off al serialului ce o are protagonistă pe Yara Shahidi în rolul lui Zoey Johnson – Grown-ish.

Descriere Fresh Off the Boat: Comedie plasată undeva la jumătatea anilor 1990, Fresh Off the Boat spune povestea lui Ediie Huang, un băiat de 12 ani, iubitor de hip-hop, și a familiei sale, care se vede nevoită să facă față „noii normalități”, o dată cu mutarea în suburbiile orașului Orlando, care va fi o provocare pentru valorile lor familiale, în permanenta căutare a Visului American.

Sezonul curent din aventurile familiei Huang s-a încheiat pe 20 martie cu episodul 4×16 ’King in the North’, urmand ca zilele acestea să se finalizeze şi ‘black-ish (15 mai, 4×23 ‘Dream House’) şi American Houswife (16 mai, 2×24 ‘The Spring Gala’).

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s