CBS anulează ‘Scorpion’

După o noapte a la Fox şi ABC pare se că urmeaza una cu noutăţi din partea CBS şi NBC. Seara este deschisă de o veste proastă pentru fanii Scorpion, reprezentanţii postului anunţând anularea serialului după doar patru sezoane.  

Descriere: Povestea are în centru un geniu excentric și lupta sa împotriva amenințărilor lumiii moderne. Proiectul este inspirat din viața lui Walter O’Brien (nume de hacker “Scorpion”), CEO-ul companiei Scorpion Computer Services. Acesta are un IQ extrem de rar (1 din 1,5 miliarde de pământeni au IQ-ul său) și a luat sub aripa sa o mulțime de alți specialiști pe care i-a antrenat pentru a lucra împreună, salvând vieți sau ocupându-se de o mare varietate de probleme, de la securitatea cazinourilor la echipamente militare de război.

Sezonul curent s-a finalizat luna trecută, în urma acestei decizii episodul 4×22 ‘A Lie in the Sand’ devenind acum finalul serialului. Primele trei sezoane din Scorpion sunt disponibile în România via Netflix.

Sursa

9 thoughts on “CBS anulează ‘Scorpion’

 1. Si eu sper sa fie totusi o eroare la #Scorpion… chiar este bun serialul, dinamica actorilor este super, iar personajele unul mai ciudat ca altul, dar adorabile, atat individual, cat si grup!

  Like

  1. Sincer, eu asta cu eroarea o vad ca si cand incearca terenul sa vada daca creeaza vreun buzz. Tare imi e ca la finalul zilei, va tine de o decizie Scorpion vs Elementary – asta daca e sa modifice.

   Like

   1. Nu stiu de ce, dar me una nu mi-a placut ultimul sezon deloc. Am mixed feelings despre serial. Nu stiu daca sa ma bucur de anulare sau sa fiu trista.

    Like

   2. Au fost destul de stangaci scenaristii sezonul asta insa mai rau m-au enervat cei de la CBS cu difuzarea haotica. Si nici cu taberele Pro Walter/ Pro Paige nu imi e rusine…

    Liked by 1 person

   3. Mie mi-a devenit foarte antipatica Paige sezonul asta, nu stiu de ce,
    Este un personaj foarte indecis.

    Like

 2. A… pai si Elementary imi place, parca si anul trecut au vrut sa-l anuleze, dar nu prea am priceput cum este cu teritoriile, ca tot de fani a fost salvat, asa ca sper la minuni pentru ambele.
  Te astept cu vesti bune 😀

  Like

  1. Elementary nu are ratinguri bune in schimb el este difuzat si pe WGN America si Hulu de unde face in jur de 3mil $ per episod. Plus drepturile din difuzarea internationala, alti bani primiti de CBS. Asa ca intr-o afacere de genul asta, ce mai conteaza ratingurile? :p

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s