CBS reînnoieşte patru seriale

După o reînnoire în grup a peste 10 titluri din portofoliul CBS, reprezentanţii postului au anunţat că vor continua şi în noul sezon cu veteranul Criminal Minds şi novicele Instinct, precum şi cu cele două comedii Life in Pieces şi Man with a Plan.

Descriere Instinct: Având la bază cel mai recent roman semnat de James Patterson, Instinct prezintă povestea unui fost agent CIA care, după ieşirea din Agenţie a reuşit să îşi întemeieze o viaţă ‘normală’ ca profesor şi scriitor, toate acestea riscând să fie în zadar în momentul în care NYPD îi solicită expertiza în investigarea şi prinderea unui criminal în serie.

Descriere Life in Pieces: O nouă comedie ce prezinta povestea unei familii extinse prin perspectiva diferită a membrilor săi. În timp ce mezinul, Greg şi soţia sa, Jen fac faţă noilor provocări venite o dată cu naşterea primului copil, Matt îşi găseşte jumătate, pe Colleen, iar sora cea mare Heather încearcă să accepte ideea plecării fiului cel mare la facultate şi realitatea faptului că treptat casa va rămâne goală, părinţii lor, Joan şi John le sunt alături făcând tot ce este posibil pentru a-i ajuta, atâta timp cât aceştia sunt de acord cu deciziile şi sfaturile lor.

Descriere Man with a Plan: Man with A Plan îl are în centru pe Adam, care decide îşi ajute soţia preluând o parte din reponsabilităţile casnice după ce aceasta decide că este timpul ca după 13 ani în care s-a dedicat celor 3 copii, să se reîntoarcă la serviciu. Fără niciun avertisment, Adam află rapid că lucrurile nu sunt deloc uşoare atunci când vine vorba de creşterea copiilor.

O decizie urmează a fi luată pentru cele două titluri rămase, Kevin Can Wait şi Superior Donuts. Mai devreme CBS a anunţat anularea Scorpion, o decizie ce pare a fi controversată, apărând zvonuri că de fapt a fost o eroare. Pentru moment, nu a fost rectificată de către reprezentanţii postului.

Sursa

9 thoughts on “CBS reînnoieşte patru seriale

 1. Se pare că în timp ce scriai articolul mi-au anulat și gogoașa. 😦
  M-ar tenta să încerc Man with a plan și Life in pieces. Le umărești ? E ceva de ele ?
  La Instinct îmi plac actorii, dar mi s-a luat de procedurale…

  Like

 2. @SorynEL, eu urmaresc Life in Pieces si imi place. Nu e Modern Family si nu razi in hohote la toate episoadele, dar e placut si te binedispune. Ce e inedit la el este ca fiecare episod e impartit in 4 mini-povesti, care pot avea sau nu legatura intre ele. Fiind scurte, comicul de situatie este omniprezent. Da-i o sansa 🙂

  Like

   1. Eu urmaresc Man with a plan si chiar il recomand. Sincera sa fiu nu aveam mari emotii in ceea ce priveste reinnoirea, insa, cand am citit stirea oficiala, am dat cu chiot de veselie !

    Like

 3. Tocmai am văzut câte două episoade din ambele și Man with a Plan pare mai bun, actorii sunt mai naturali. În Life in Pieces mi s-a părut foarte exagerat, dar îmi place ideea de 4 mici povești și îi mai acord câteva episoade.

  Like

  1. E bun si Life in Pieces, eu una de exemplu las sa se adune mai multe episoade din el tocmai pentru ca mi se pare ca dureaza ceva pana ma acomodez cu stilul lor. Au povesti si povesti, unele mai bune altele mai slabe. Man with a Plan a avut un inceput de sezon 2 foarte bun, mi-a placut mult.

   PS: iti recomand Superior Donuts. La orice ora prefer un episod din el decat din alte comedii CBS. 🙂

   Like

   1. Gogoșile Superioare le urmăresc, sunt delicioase. Păcat că au terminat stocul. 😦

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s