După o reînnoire în grup a peste 10 titluri din portofoliul CBS, reprezentanţii postului au anunţat că vor continua şi în noul sezon cu veteranul Criminal Minds şi novicele Instinct, precum şi cu cele două comedii Life in Pieces şi Man with a Plan.

Descriere Instinct: Având la bază cel mai recent roman semnat de James Patterson, Instinct prezintă povestea unui fost agent CIA care, după ieşirea din Agenţie a reuşit să îşi întemeieze o viaţă ‘normală’ ca profesor şi scriitor, toate acestea riscând să fie în zadar în momentul în care NYPD îi solicită expertiza în investigarea şi prinderea unui criminal în serie.

Descriere Life in Pieces: O nouă comedie ce prezinta povestea unei familii extinse prin perspectiva diferită a membrilor săi. În timp ce mezinul, Greg şi soţia sa, Jen fac faţă noilor provocări venite o dată cu naşterea primului copil, Matt îşi găseşte jumătate, pe Colleen, iar sora cea mare Heather încearcă să accepte ideea plecării fiului cel mare la facultate şi realitatea faptului că treptat casa va rămâne goală, părinţii lor, Joan şi John le sunt alături făcând tot ce este posibil pentru a-i ajuta, atâta timp cât aceştia sunt de acord cu deciziile şi sfaturile lor.

Descriere Man with a Plan: Man with A Plan îl are în centru pe Adam, care decide îşi ajute soţia preluând o parte din reponsabilităţile casnice după ce aceasta decide că este timpul ca după 13 ani în care s-a dedicat celor 3 copii, să se reîntoarcă la serviciu. Fără niciun avertisment, Adam află rapid că lucrurile nu sunt deloc uşoare atunci când vine vorba de creşterea copiilor.

O decizie urmează a fi luată pentru cele două titluri rămase, Kevin Can Wait şi Superior Donuts. Mai devreme CBS a anunţat anularea Scorpion, o decizie ce pare a fi controversată, apărând zvonuri că de fapt a fost o eroare. Pentru moment, nu a fost rectificată de către reprezentanţii postului.

Sursa