După anularea dramelor Quantico şi Designated Survivor, cei de la ABC şi-au îndreptat atenţia către noile comedii lansate în acest midseason, hotărând să meargă mai departe cu Splitting Up Together şi să renunţe la proiectul ce îl are protagonist pe Zach Braff, Alex INC.

Chiar dacă nu a fost confirmat oficial, se pare că sezonul 2 SUP a primit o comandă de 13 episoade. În această dimineaţă cei de la ABC au mai confirmat şi reînnoirea Speechless cu noi episoade aferente S3. Cele două li se alătură pe lista proiectelor cu noi sezon lui Modern Family, The Goldbergs şi Roseanne (aici).

Descriere Alex INC: Inspirat din podcastul StartUp al lui Alex Blumberg, Alex Inc. îl are protagonist pe Alex Schuman, jurnalist de radio excepţional, soţ şi tată a doi copii, aflat în momentul în care decide să renunţe la slujba sa pentru a-şi deschide propria companie. Începând a se diminua mirajul împlinirii propriului vis, Alex descoperă rapid că lucrurile sunt cu mult mai grele decât şi-a închipuit iniţial.

Descriere Splitting Up Together: Având la bază formatul danez, Splitting Up Together prezintă povestea unui cuplu al cărui mariaj este redescoperit o dată cu divorţul lor.

Cele două seriale îşi vor finalize sezoanele curente pe 16 mai, 1×10 ‘The Rube Goldberg Contraption’, respectiv 22 mai, 1×08 ‘Heat Wave’ pentru Splitting Up Together.

Sursa