CBS reînnoieşte ‘Elementary’, anulează ‘Kevin Can Wait’

Posibil ca fanii Elementary să fie cei mai norocoşi, astfel că după reînnoire întârziată anul trecut şi o comandă redusă, ulterior extinsă, anul acesta, vestea continuării proiectului vine după doar episoade difuzate. Pre-UpFronts, reprezentanţii CBS au anunţat reînnoirea Elementary cu sezonul 7.

În ciuda faptului că nu este unul dintre serialele de top ale postului când vine vorba de ratinguri, el este distribuit internaţional, tocmai acest aspect ajutându-l şi anul trecut. În Romania, Elementary poate fi urmărit pe AXN şi pe Netflix.


Cu o curăţenie ca la carte pentru grila de luni, CBS a anunţat de asemenea anularea comediei Kevin Can Wait după doar două sezoane. Succesul care l-a făcut unul dintre proiectele reuşite din sezonul trecut a fost umbrit de controversa uciderii personajului feminin şi înlocuirea cu Leah Remini, o decizie care aparent a fost recunoscută de cei din echipa de producţie ca fiind o greşeală. Din serilalele de luni, doar Man with a Plan a primit o reînnoire, comedia ce îl are protagonist pe Matt LeBlanc fiind deţinută în totalitate de CBS.

CBS mai are de luat o decizie în privinţa dramei medicale Code Black, aflat în prezent la sezonul 3. Aceştia au mai anulat seara trecută Scorpion, Superior Donuts, confirmând de asemenea finalul şi pentru Me Myself and I, 9JKL şi Wisdom of the Crowd. După anulări a venit momentul pentru reînnoiri, postul anunţând că va merge mai departe cu Instinct, Criminal Minds, Man with a Plan şi Life in Pieces.

Sursa

5 thoughts on “CBS reînnoieşte ‘Elementary’, anulează ‘Kevin Can Wait’

      1. Poi deja am 4 seriale anulate… la cate anulari sa mai reziste si inima mea?

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s