Veşti dulci-amărui pentru fanii Gotham, cei de la Fox anunţând mult aşteptata reînnoire a serialului, din păcate doar ca să ne spună cu noul sezon 5 va fi şi ultimul.

Pentru moment nu există informaţii privind numărul de episoade comandate ori dacă va rămâne în grila de toamnă. Cu siguranţă vom primi mai multe detalii la Upfronts, în cadrul panelului Fox.

Descriere: Un oraș arhicunoscut printre fanii benzilor desenate marca DC Comics, Gotham devine un supra-personaj în această producție, care urmărește ascensiunea unui polițist într-un oraș periculos de corupt, în care binele și răul nu vor termina de luptat niciodată. Astfel, serialul vrea să facă o incursiune în începuturile poveștii comisarului Gordon, un personaj extrem de popular în lumea supereroilor și unul dintre cei mai aprigi dușmani ai forțelor răului. Gotham va povesti pas cu pas cum Gordon devine dintr-un simplu detectiv un comisar de temut, întărit de circumstanțele corupte care dăinuiesc în întunecatul Gotham City. Povestea este presărată cu zeci de nume cunoscute universului DC, de la Catwoman și The Penguin, la The Riddler, Two-Face și Joker.

Sezonul curent al serialului se va finaliza săptămâna aceasta o dată cu difuzarea episodului 4×22 ‘No Man’s Land’. În România, primele trei sezoane ale serialului pot fi vizionate via Netflix.