‘Gotham’ primeşte un ultim sezon

Veşti dulci-amărui pentru fanii Gotham, cei de la Fox anunţând mult aşteptata reînnoire a serialului, din păcate doar ca să ne spună cu noul sezon 5 va fi şi ultimul.

Pentru moment nu există informaţii privind numărul de episoade comandate ori dacă va rămâne în grila de toamnă. Cu siguranţă vom primi mai multe detalii la Upfronts, în cadrul panelului Fox.

Descriere: Un oraș arhicunoscut printre fanii benzilor desenate marca DC Comics, Gotham devine un supra-personaj în această producție, care urmărește ascensiunea unui polițist într-un oraș periculos de corupt, în care binele și răul nu vor termina de luptat niciodată. Astfel, serialul vrea să facă o incursiune în începuturile poveștii comisarului Gordon, un personaj extrem de popular în lumea supereroilor și unul dintre cei mai aprigi dușmani ai forțelor răului. Gotham va povesti pas cu pas cum Gordon devine dintr-un simplu detectiv un comisar de temut, întărit de circumstanțele corupte care dăinuiesc în întunecatul Gotham City. Povestea este presărată cu zeci de nume cunoscute universului DC, de la Catwoman și The Penguin, la The Riddler, Two-Face și Joker.

Sezonul curent al serialului se va finaliza săptămâna aceasta o dată cu difuzarea episodului 4×22 ‘No Man’s Land’. În România, primele trei sezoane ale serialului pot fi vizionate via Netflix.

One thought on “‘Gotham’ primeşte un ultim sezon

  1. În ultima lună am văzut și eu primele 3 sezoane. Din păcate mă uit mai mult pentru personaje, că acțiunea/subiectul, de cele mai multe ori, mă cam plictisește. Dar unele personaje sunt absolut fascinante. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s