Monica Raymund părăsește ‘Chicago Fire’

Actrița Monica Raymund și-a confirmat ieșirea din proiectul Chicago Fire, vestea venind la doar câteva zile de la anunțul reînnoirii serialului cu sezonul 7. Zvonuri privind o plecare a acesteia au circulat în ultimele săptămâni în mediul online, reînnoirea titlului semnat de Dick Wolf presupunând noi contracte pentru actori.

În momentul în care cei de la NBC au confirmat că drama va reveni în grila sezonului de toamnă 2018/19, doar cei doi protagoniști Jesse Spencer și Taylor Kinney aveau semnate noi înțelegeri contractuale, negocierile cu actorii Eamon Walker, Raymund și David Eigenberg  fiind în curs de derulare. După ce zilele trecute a fost confirmat că Eamon Walker, va reveni la comanda Secției 51 alături de  Kara Killmer, Miranda Rae Mayo, Christian Stolte, Joe Minoso și Yuri Sardarov, iată că Monica Raymund își ia la revedere în mod oficial de la fanii serialului, actrița adresându-se acestora într-un mesaj postat pe contul personal de Twitter.

Raymund este unul dintre actorii atașați distribuției Chicago Fire încă de la început, personajul său având una dintre cele mai fulminante evoluții pe parcursul celor șase sezoane, atât în plan personal cât și profesional.

Sezonul curent din Chicago Fire s-a încheiat pe 10 mai, o dată cu difuzarea episodului 6×23 ‘The Grand Gesture ‘.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s