‘Siren’ reînnoit cu un nou sezon

Cu două săptămâni rămase până la marele final, cei de la Freeform au anunțat reînnoirea cu un nou sezon pentru drama supranaturală Siren.  Pentru fani, veștile bune nu se termină aici, reprezentanții postului precizând de asemenea că sezonul secund va avea 16 episoade, cu șase mai mult decât cel curent.

Cu o medie de ~670.000 de telespectatori per episod, Siren este a doua cea mai vizionată dramă a postului în prezent, fiind surclasată doar de cifrele înregistrate de The Fosters și pe primul loc pe segmentul demografic feminin tânăr (18-34 și 12-34 ani).

Descriere: Micul orăşel Bristol Cove este fascinat de poveştile cu sirene din mitologie, poveşti care se vor dovedi a fi mult mai reale decât s-ar fi crezut, apele marii aducând la ţărm ceva cu totul neaşteptat … sirene adevărate. Venirea noilor oaspeţi nu va rămâne pentru mult timp un secret, noua realitate pe care o au de acceptat locuitorii din Bristol Cove nefiind pe placul tuturor, născându-se astfel noi alianţe şi rivalităţi, tensiunea creată iscând un război între oameni şi sirene mai ales după ce acestea îşi cer dreptul asupra oceanului.

Anunțul a fost făcut la panelul Freeform din cadrul UpFronts 2018. Sezonul 1 se va încheia pe 24 mai o dată cu difuzarea episodului 1×10 ‘Aftermath’. Siren poate fi urmărit în România pe aplicația HBO Go, episoade noi fiind încărcate săptămânal.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s