Noutăți Netflix la sfârșit de lună

Ce ne mai aduce nou Netflix la sfârșit de mai?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Mob Psycho 100 – S1 – 22 mai -> Există o organizație care adună esperii într-un scop nefavorabil. Totuși, puternicul Mob își dorește doar să fie protagonistul propriei vieți.
 2. Terrace House: Opening New Doors: Partea 2 – 22 mai -> Așa cum Shion și Tsubasa devin din ce în mai apropiați, așa și relația dintre Ami și Takayuki devine mai complicată, iar restul colegilor intră și ei în acest grup.
 3. Fauda – S2 – 24 mai ->Doron se alătură vechii sale unități sub acoperire atunci când un militant care l-a vizat în trecut pentru răzbunare începe un nou plan ascuns mult mai ambițios.
 4. The Toys That Made Us – S2 – 25 mai -> În noul sezon din The Toys That Made Us, ne îndreptăm atenția către Star Trek, Transformers, Lego și Hello Kitty.
 5. Vânătorii de troli – S3, pentru copii – 25 mai -> Destinul celor doi troli și al oamenilor se află în balanță la începutul ultimului capitol. Va reuși oare Gunmar să răspândească întunericul în lume?
 6. Indestructibila Kimmy Schmidt – S4 – 30 mai ->Kimmy prinde un job la un startup pe tehnologie, Titus pretinde că are un show TV pentru a-l impresiona pe Mikey, iar Jacqueline își deschide o agenție de talente.
 7. Următorul meu invitat nu are nevoie de prezentare – Cu David Letterman: Howard Stern – 31 mai -> Howard Stern, cunoscuta personalitate radio, este invitat în ultimul episod din cea mai recentă serie de interviuri luată de David Letterman.

 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. The Flash – S4 – miercuri
 2. Pe înțelesul tuturor – S1 – miercuri (23 mai)
 3. Tu ești vinovatul! – S1 – vineri (4 mai)
 4. The Joel McHale Show with Joel McHale – S1 – duminică
 5. Hyori’s Bed & Breakfast – S2
 6. Pauza cu Michelle Wolf – duminică (27 mai)
 • Pe înțelesul tuturor – Acest serial evidențiază problemele actuale care ne afectează viața – de la diferența de salariere dintre bărbați și femei la probleme geopolitice.
 • Tu ești vinovatul! – Având de rezolvat diferite cazuri în fiecare episod al acestui concurs, șase detectivi trebuie să-l rezolve pe cel mai important: ce s-a întâmplat cu Proiectul D?
 • Pauza cu Michelle Wolf –  Michelle Wolf face haz de toți și toate în show-ul său săptămânal. Wolf a colaborat la “The Daily Show” și la “Late Night with Seth Meyers”.

 • Filme, documentare și comedii originale Netflix: 
 1. Sentimente molipsitoare – 18 mai -> Căsnicia unui profesor din Johannesburg și o jurnalistă este pusă la încercare în momentul în care un autor faimos și petrecăreț intră în viețile lor.
 2. Cargo – 18 mai -> Izolat în zona rurală din Australia ca urmare a unei pandemii virulente, un tată infestat pornește într-o misiune disperată pentru a-și proteja fetița.
 3. Ibiza – 25 mai -> Cei mai buni doi prieteni ai lui Harper vin cu ea, pe neașteptate, în călătoria de afaceri către Barcelona. Ei aleg să muncească și să meargă în Ibiza pentru Harper, care se îndrăgostește ușor de un DJ arătos.
 4. Caietul Sarei – 26 mai -> O femeie pornește într-o căutare groaznică a surorii ei dispărute, care o aduce în adâncurile junglei congoleze, sfâșiate de război.

 1. Tig Notaro: Fericită că sunt aici – 22 mai -> Comedianta Tig Notaro ne arată latura ei jucăușă în acest spectacol zglobiu de stand-up plin de bancuri, confesiuni parentale și multe altele.
 2. Steve Martin și Martin Short: O seară pe care o veți uita tot restul vieții – 25 mai -> Clasicii comediei Steve Martin și Martin Short formează o echipă specială pentru scheciuri muzicale și conversații despre viețile lor legendare din lumea divertismentului și a stand-up-ului.

 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. Camarón: The Film – 18 mai
 2. Men on a Mission: 2018 – 22 mai
 3. Povestea lui Funko – 22 mai
 4. Ouija 2 – 28 mai
 5. Alegerea – 30 mai

 1. Deep Undercover Collection – S2 – 18 mai

Comunicatul integral Netflix pentru luna mai, aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s