UpFronts 2018/19: Legacies (The CW)

Noul spin-off o va avea protagonistă pe Hope Mikaelson, fiica tribrid a lui Niklaus Mikaelson şi Hayley Marshall-Kenner. În ciuda faptului că pentru moment puterile sale sunt un mister, tânăra are gene de vrăjitoare, vampir şi vârcolac, cunoscându-i deja familia şi pericolul în care s-a aflat încă de la naştere. În ciuda celor întâmplate, Hope continuă să fie speranţa familiei Mikaelson de a şterge din atrocităţile trecutului, îndreptându-se spre un nou capitol. Având acţiunea plasată în Mystic Falls la internatul Salvatore, The Salvatore School for the Young and Gifted, alături de Hope le vom mai vedea pe gemenele Lizzie şi Josie Saltzman precum şi pe alţi tineri talentaţi învăţaţi şi pregătiţi să îşi înfrâneze propriile instincte şi impulsuri animalice. Vor fi aceşti tineri vampiri, vârcolaci ori vrăjitori eroii ce îşi doresc să fie sau monştrii ce s-au născut a fi?

Proiectul nu va avea un backdoor pilot în sezonul 5, aşa cum a avut The Originals în The Vampire Diaries (4×20 ‘The Originals’), şi nici nu se va filma un prim episod pentru televiziune, intrând în cursa pentru grila 2018/19 cu o scurtă compilaţie de scene din finalul serialului The Originals şi posibil câteva scene extra deja filmate care vor fi incluse pe DVDul oficial. În schimb, dacă va fi ales, proiectul va merge direct straight-to-series, fără alte etape ori decizii.

  • Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell): fiica tribid a măreţului şi temutului Niklaus, cea care duce mai departe moştenirea primei familii de vampiri – Mikaelson. Versiunea adolescentă a lui Hope urmează a fi prezentată publicului începând cu 18 aprilie când The Originals revine cu ultimul sezon.
  • Alaric Saltzman (Matt Davis): cunoscutul profesor de forţe oculte al cărui parcurs în universul The Vampire Diaries l-a bifat ca soţ al lui Isobel, vânător de vampiri, gardianul şi tatăl vitreg al Elenei Gilbert, mentorul lui Jeremy, arma secretă a lui Esther Mikaelson în planul de a-şi ucide proprii copii şi multe alte ploturi secundare, însă cu siguranţă rămâne cunoscut pentru prietenia sa cu Damon Salvatore şi momentele împărtăşite de cei doi la un pahar de whiskey. A nu se uita totuşi că prima apariţie a lui Klaus în Mystic Falls a fost în trupul lui Alaric, folosindu-se de acesta pentru a se proteja de inamicii săi.
  • London (Aria Shahghasemi): un tânăr atent şi uman care pare a-i atrage atenţia lui Hope în momentul în care devine victima agresiunii colegilor lui. Prezentat ca un love interest pentru personajul lui Danielle Rose Russell, acesta urmează a fi introdus în povestea Originalilor încă din episodul 5×12.
  • M.G. (Quincy Fouse): un tânăr popular şi inteligent.
  • Christina (Jenny Boyd): fata superficială pasionată de bârfă şi haos în viaţa celor din jurul său.
  • Bethanne (Kaylee Bryant): o tânără ambiţioasă şi inteligentă.

Echipă: Julie Plec, Leslie Morgenstein, Lance Anderson şi Michelle Paradise


Legacies_CW_S1_B
Sursa: The CW

One thought on “UpFronts 2018/19: Legacies (The CW)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s