Fox anulează ‘LA to Vegas’

Și iată că și site-urile mari mai greșesc sau cei de la Fox s-au răzgândit, anunțând în această noapte anularea comediei LA to Vegas, după doar un sezon. Vestea anulării a fost aunțată de Amir Talai pe contul său de Twitter. Prin asta, o decizie rămâne așteptată pentru Ghosted, a cărei soartă este încă sub semnul întrebării.

Pentru sezonul 2 erau luate în considerare mai multe posibilități de a genera expunere revenirii, printre care un rol recurring pentru Will Ferrell, unul dintre producătorii executivi al serialului, dar și posibilitatea mutării personajelor pe o altă linie de zbor.

Descriere: Comedie ce are ca protagonişti angajaţii unei companii aeriene şi un grup de pasageri excentrici care, weekend de weekend zboară din LA spre Las Vegas, totul în ideea ca o dată şi o dată să se întoarcă acasă câştigători.

Cu o premieră cotată rapid ca cea mai vizionată din ultimul an care a reușit să asigure o extindere a comenzii inițiale cu trei episoade extra, ulterior, ratingurile au început să scadă. LA to Vegas s-a finalizat pe 1 mai cu difuzarea episodului 1×15 ‘The Proposal’.

Pentru noul sezon, cei de la Fox au ales să meargă pe o lini total diferită, optând pentru comedii multi-camera: The Cool Kids, Rel și Last Man Standing. Mai multe detalii despre acestea, aici.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s