SyFy reînnoiește ‘Krypton’

Titlurile cu originile supereroilor sunt deja la modă și un must have în grila fiecărui post televiziune, așa că nu mai este nicio surpriză în faptul că cei de la SyFy au anunțat oficial reînnoirea Krypton cu noi episoade cu doar câteva ore înainte de marele final al sezonului curent.

Descriere: Krypton este o colaborare Syfy cu DC Comics, un prequel la cunoscuta poveste a lui Superman. Acţiunea noului proiect are loc cu două generaţii înainte de distrugerea planetei lui Superman, avându-l ca protagonist pe bunicul acestuia, Seg-El şi încercarea sa a de a restabili onoarea Casei El după o serie de evenimente care le-a adus ruşine numelui şi marginalizare din partea societăţii.

Sezonul 1 se finalizează o dată cu difuzarea episodului 1×10 The Phantom Zone. În România, Krypton este disponibil via HBO Go, fiind încărcate săptămânal noi episoade la doar câtva ore de la difuzarea lor pe micul ecran în US.

Sursa

2 thoughts on “SyFy reînnoiește ‘Krypton’

  1. Deși nu e supererou, până și Alfred, majordomul lui Batman, va avea parte de un “origin series” intitulat Pennyworth. Chiar sunt curios ce iese.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s