CBS anulează ‘Code Black’

Code black pentru Code Black, cei de la CBS anunțând oficial anularea serialului ajuns în prezent la sezonul 3. Din păcate pentru fanii, reprezentanții postului au decis să nu mai continue cu drama medicală ce îi are protagoniști pe Marcia Gay Harden, Rob Lowe, Luis Guzman și Boris Kodjoe. Vestea anulării a fost comunicată via Twitter chiar de realizatorul serialului, Michael Seitzman.

Descriere: Code Black este termenul care defineşte momentul în care fluxul de pacienţi de la primiri Urgenţe este atât de mare încât nu există suficient personal ori resurse pentru a-i trata pe toţi. Bazat pe documentarul omonim al lui Ryan McGarry lansat în 2013, noua dramă medicală CBS prezintă Spitalul Angels Memorial din Los Angeles a cărui secţie de Urgenţe intră în cod negru de peste 300 de ori pe an în timp ce media unui spital obişnuit este de 5 ori/an.

Având la bază documentarul cu același nume, Code Black a fost lansat în toamna lui 2015, cu o comandă de 18 episoade. Cu emoții pentru fanii, proiectul a primit o reînnoire târzie, serialul revenin în 2016 cu o distribuție ușor modificată și 16 episoade. Încă o dată sub amenințarea anulării, Code Black a reușit să prindă încă o dată reînnoirea, cei de la CBS făcând chiar și o schimbare de strategie și plasându-l în grila de midseason și dându-i 13 episoade. Din păcate se pare că lucrurile nu au funcționat, serialul urmând să se oprească la 3×13, episod care va ține loc atât de final de sezon cât și de serial. Pentru moment nu a fost comunicată ziua difuzării acestuia.

https://twitter.com/michaelseitzman/status/999505579822333959

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s