Un 1 iunie marca Netflix

Desene animate pentru copii mai mari pe Netflix. De 1 iunie și oricând în restul anului.

Știm cum e. A venit 1 iunie și tu ești în continuare om mare. Chiar dacă ai parte de o zi liberă, nu te bucuri de ea cu același entuziasm. De 1 iunie, ai putea încerca aceeași activitate din copilărie: să te uiți la desene.

Pe Netflix găsești desene pentru copii, dar și animații pentru adulți serioși ca tine. Iată ce opțiuni ai:


BoJack Horseman
BoJack Horseman este o fostă vedetă dintr-un sitcom din anii 90, care și-a pierdut faima, nu are o viață amoroasă, dar locuiește cu un tânăr care nu mai pare să plece. Apoi primește o ofertă să își publice povestea vieții — și o scriitoare drăguță.

Big Mouth
Big Mouth este o comedie animată pentru adulti, despre coșmarul glorios care este pubertatea. Serialul de 10 episoade este produs de doi prieteni: Nick Kroll (Kroll Show, The League) și Andrew Goldberg (Family Guy)

Castlevania
Un vânător de vampiri luptă să salveze un oraș asediat de o armată de monștri din altă lume, controlați de Dracula. Am spus că accesiunea are loc în Valahia medievală și orașul se numește Târgoviște?

F is for Family
Vezi povestea familiei Murphy din anii 70 din SUA, când copiii alergau liberi, berea era la dispoziția oricui și nimic nu intervenea între un bărbat și televizorul lui.

Archer
Archer, spionul suav și sofisticat, poate avea cele mai cool dispozitive, dar are în continuare probleme cu șeful lui, care îi este și mamă.

Rick and Morty
Rick, omul de știință genial și cam amețit de la alcool, își hăituiește nepotul adolescent, Morty, pentru escapade sălbatice în alte lumi și dimensiuni alternative.


Netflix_Board game

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s