‘Shadowhunters’ anulat – cum se va termina serialul?

Vești proaste la început de vară pentru fanii Shadowhunters, reprezentanții postului anunțând anularea oficială a proiectului după doar trei sezoane. Cu scenariul sezonului 3 deja finalizat și noi episoade aferente părții secunde a S3 urmând să apară în luna august, aventurile lui Clary & CO vor avea totuși un final mulțumitor pentru fani, mai precis două episoade nou comandate și programate deja pentru primăvara 2019, episoade ce vor acoperi ultimul volum din seria Mortal Instruments, City of Heavenly Fire.

Descriere: Adaptare TV a seriei “Mortal Instruments”(Cassandra Clare), Shadowhunters o are ca protagonistă pe Clary Fray, o adolescentă obişnuită a cărei viaţă se schimbă radical o dată cu împlinirea vârstei de 18 ani, moment în care se trezeşte în mijlocul unui vechi conflict între demoni şi o elită de războinici cunoscuţi ca Vânători de Umbre. Dacă până la 18 ani credea doar în existenţa rasei umane, acum trebuie să accepte că toate legendele şi fiinţele supranaturale din poveşti sunt adevărate. Lucrurile se complică şi mai mult atunci când mama îi este răpită de un vechi duşman, întreaga sa viaţă luând astfel o cu totul altă turnură, încercând să se redescopere şi să-şi găsească locul în această nouă aventură periculoasă, desluşind secretele ce i-au fost ascunse, căutând să afle adevărul despre trecutul şi originile sale, toate acestea în timp ce luptă alături de Vânătorii de Umbre pentru apărarea umanităţii şi salvarea mamei sale.

În ciuda unei comunități de fani fideli și a expunerii masive în spațiul online, ratingurile Shadowunters au scăzut de la sezon la sezon, fapt ce i-a făcut pe oficialii postului să ajungă la această decizie. Conform lui Todd Slavkin, producător executiv, Shadowhunters va reveni pe micile ecrane cu noi episoade S3B începând cu 14 august, dată neconfirmată pentru moment de Freeform. În România, serialul poate fi urmărit pe Netflix, săptămânal fiind încărcate episoade noi la doar câteva ore de la difuzarea lor în US.

-Reprezentant Freeform:
“We are very proud of Shadowhunters, a series that broke new ground in the genre world and became a fan favorite. However, along with our partners at Constantin, we reached the very difficult decision not to renew the show for a fourth season. But as big supporters and fans ourselves, Freeform insisted on and championed the filming of a special two-part finale that would give devoted fans a proper ending. The twelve episodes will air in spring of 2019. We want to thank our talented creators, producers, cast and crew along with our colleagues at Constantin for their hard work and dedication and to Cassie Clare for her incredible book series. We look forward to the final chapter of this breakthrough drama.”

Sursa

4 thoughts on “‘Shadowhunters’ anulat – cum se va termina serialul?

  1. Eu sunt ravasita total… Nu ma asteptam la aceasta anulare, sub nicio forma… Sper la o minune si sper sa nu sper degeaba…. :((

    Like

    1. Te cred. Vad ca nu exista discutii pentru o preluare plus ca au cam inchis ei toate portitele posibile prin faptul ca au anuntat cele doua eps ce vor acoperi si ultimul volum. Cumva spune ca nu e nevoie sa fie luat pt ca se vor ocupa ei de tot.

      Like

  2. Da’ stii ca in nici 16 ore s-au strans peste 1 milion de tweet-uri cu #SaveShadowhunters ? Au intrecut Brooklyn si Lucifer, deja sunt peste 2 mil de tweet-uri doar cu acest hastag, iar cu #PickUpShadowhunters…aproape 1 mil ?
    Se zvoneste deja, ca Netflix si chiar Hulu, ar reactiona la fandom, fiindca anularea a venit de nicaieri. La CC, Harry si Isaiah trebuiau sa anunte sezonul 4, dar… ba cica Freeform s-a certat cu Netflix care voia mai multe episoade, ba ca Freeform vrea sa investeasca in PPL 2 (care pe bune, in ultimii 4 ani a fost prafff), ba ca Netflix a vrut sa ia din start proiectul, dar nu au vrut Freeform sa-l dea si tot asa… Anularea chiar a venit aiurea, iar fanii (intre care si eu :D) am reactionat. Poate suntem si noi norocosi 🙂

    Like

Leave a comment