Netflix ne propune un serial cu și despre Dolly Parton

Vești bune din cadrul evenimentului Netflix For Your Consideration (FYC), reprezentanții platformei globale de streaming confirmând oficial un nou proiect inspirat din viața și activitatea celebrei Dolly Parton. Proiectul este prezentat ca o serie antologică de opt episoade, în care fiecare episod va fi centrat pe unul dintre cântecele lui Parton. Anunțul noii serii a fost dezvăluit chiar de actrița Lily Tomlin, întrebată în cadrul panelului dacă fosta sa colegă Parton i se va alătura în noul sezon Grace and Frankie.

Contractul Parton/Netflix este similar celui avut cu ani în urmă cu NBC, în urma căruia au fost produse mai multe filme TV de tip standalone despre viața și cariera muzicală a cântăreței, printre acestea și Coat of Many Colors, titlu ce a reușit să aducă în fața televizoarele ~16 milioane telespectatori.

Pe lângă partea muzicală a proiectului de care se va ocupa, Dolly Parton va fi de asemenea producător executiv și va avea chiar o serie de scurte apariții pe parcursul celor opt episoade.

Pe parcursul celor 60 de ani de carieră, Dolly Parton a vândut peste 100 milioane de discuri, a compus peste 3000 de cântece, a primit numeroase premii și nominalizări în cadrul premiilor Emmy, Tony, Golden Globes, Grammy și Oscar, devenind pe scurt o adevărată legendă a muzicii country, de altfel membră a mai multor Hall of Fames.


-Dolly Parton:
“As a songwriter, I have always enjoyed telling stories through my music. I am thrilled to be bringing some of my favorite songs to life with Netflix. We hope our show will inspire and entertain families and folks of all generations, and I want to thank the good folks at Netflix and Warner Bros. TV for their incredible support.”


Pentru mai multe comenatarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Sursa

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s