Tell Me a Story, un thriller psihologic axat pe poveștile copilăriei

După succesul înregistrat cu The Good Fight și Star Trek:Discovery, cei de la CBS All Access au anunțat noi proiecte pentru perioada imediat următoare, printre titlurile platformei gigantului CBS, regăsind și Tell Me a Story, un thriller psihologic ce prezintă o reimaginare modernă și întunecată a poveștilor copilăriei. Că este asemănător lui Grimm sau Once Upon a Time, rămâne de văzut ce ne pregătește Kevin Williamson, creatorul proiectului comandat straight-to-series, scenarist de altfel cunoscut pentru implicarea sa în titluri precum The Vampire Diaries, Stalker, The Following, Scream, Dawson’s Creek ș.a..

Plasat în New Yorkul contemporan, sezonul 1 se va axa pe poveștile Cei trei purceluși, Scufița Roșie și Hansel și Gretel, Tell Me a Story fiind descris ca o dramă modernă serializată ce va interpătrunde universul celor trei tituri într-un thriller psihologic cu accente subversive ale unor teme centrale precum iubirea, pierderea, lăcomia, ura, răzbunarea și moartea.

Până la acest moment, atașați proiectului sunt actorii Billy Magnussen, Kim Cattrall și Danielle Campbell, cei trei fiind de altfel și protagoniștii Tell Me a Story.

  • Billy Magnussen aka Nick: un tânăr profesor de liceu atrăgător, carismatic și seducător, metaforic, imaginea perfectă a unui lup în haine de oaie, un prădător. După o noapte de pomină și aparent de neuitat pe care a petrecut-o alături de o fată întâlnită într-un club, în ciuda unei legături înfiripate, cei doi uită să își schimbe datele de contact, motiv pentru care Nick consideră șansa unei revederi este nulă. Și totuși, în momentul în care acesta o reîntâlnește, va profita de fiecare oportunitate ivită pentru a arăta că este sensibil, înțelegător și poate, prea bun pentru a fi cu adevărat bărbatul perfect.
  • Kim Cattrall aka Colleen: bunica Kaylei, Colleen poate fi descrisă ca fiind o bunică netradițională și total diferită de imaginea portretizată a acestor personaje în poveștile copilăriei. În ciuda acestora, în momentul în care fiul său revine în New York cu o adolescentă problematică , Colleen va trebui să se maturizeze asumându-și din îndatoririle părintești pentru a o readuce pe Kayla la tânăra promițătoare de altădată precum și pentru a-și proteja familia de la o amenințare sinistră.
  • Danielle Campbell aka Kayla: o tânără atrăgătoare, suferindă și plină de furie, Kayla nu a reușit să treacă peste pierderea mamei sale care s-a stins din viață cu mai bine de un an în urmă. Mutându-se alături de tatăl său din Oakland în New York, odată o tânără promițătoare cu viitor strălucit în față, în prezent Kayla este un copil problemă, rebel, care își petrece timpul într-un anturaj greșit și care ar face orice pentru a-și distrage atenția de la adevărata cauza a comportamentului său – durerea și suferința pricinuite de moartea mamei sale pe care încă nu a acceptat-o.

Alături de Kevin Williamson, din echipa de producție mai fac parte Aaron Kaplan, Dana Honor și Liz Friedlander, cea din urmă fiind și regizor pentru primele două episoade ale proiectului.


Billy Magnussen a putut fi urmărit recent în primul sezon American Crime Story și într-unul din noile episoade Black Mirror, urmând să apară alături de Emma Stone tot într-un proiect Netflix, Maniac. Pe marele ecran, actorul are programate pentru perioada următoare roluri în The Oath și Aladdin.

Pentru Kim Cattrall, Tell Me a Story este primul proiect american de după succesul înregistrat cu Sex and the City, actrița apărând după rolul Samanthei în producții străine sau filmate integral în afara granițelor US – Modus, Sensitive Skin, Any Human Heart, The Witness for the Prosecution ș.a..

Cunoscută pentru rolurile din The Originals și Starstruck, Danielle Campbell a putut fi urmărită de curând în sezonul secund al dramei Freeform, Famous in Love. Actrița va reveni în toamnă la The CW, într-un rol guest star în cel mai nou proiect semnat de Greg Berlanti, All American, interpretând un personaj gândit inițial ca recurring și cu un potențial de mai multe apariții pentru sezonul 1.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.

Sursa

3 thoughts on “Tell Me a Story, un thriller psihologic axat pe poveștile copilăriei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s