Noi actori se alătură sezonului 2 ‘The Punisher’

Doi noi actori li se alătură anterior anunțaților Josh Stewart, Floriana Lima și Giorgia Whigham, doi actori pe care ne-am obișnuit să îi vedem în roluri pozitive însă The Punisher ni va prezenta într-o cu totul altă ipostază, și anume cea de villains. Mai precis, cei de la Marvel au anunțat distribuirea lui Corbin Bernsen și Annette O’Toole în cel mai nou sezon The Punisher, sezon pentru care filmările au început deja luna trecută. – poze de pe platourile de filmare

  • Corbin Bernsen aka Anderson Schultz: un bărbat înstărit și cu un statut social bine definit, obișnuit ca lucrurile să se desfășoare conform planurilor sale și bineînțeles, în favoarea sa. Pentru Anderson, puterea, renumele și moștenirea sa sunt cele mai de preț lucruri, motiv pentru care, menținerea acestora îl va face să apeleze la mijloace nu tocmai legale… ori morale.
  • Annette O’Toole aka Eliza Schultz: soția lui Anderson, o femeie înstărită, Eliza este la fel de manipulatoare și de nocivă precum soțul său.

Descriere: Personajul lui Frank Castle AKA The Punisher, apărut pentru prima dată în numărul 129 din benzile desenate The Amazing Spider-Man, şi-a făcut apariţia în universul Marvel/Netflix o dată cu lansarea sezonului secund din Daredevil. The Punisher este încadrat la categoria antieroi, acesta fiind alter ego-ul lui Castle, un veteran de război decorat care începe un război împotriva mafiei locale din New York după ce familia sa este victimă colaterală în timpul unei afaceri eşuate între două bande rivale.

Pentru moment nu a fost stabilită o dată pentru premiera noilor episoade The Punisher. Sezonul 1 a fost lansat pe 17 noiembrie 2017 si este disponibil via Netflix.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s