Noi actori pentru ‘Chambers’

Șase luni a durat până cei de la Netflix ne-au comunicat noi informații legate de proiectul Chambers, titlu anunțat la începutul acestui an însă, încă o dată ni se demonstrează că așteptarea nu a fost de prisos. Reprezentanții Netflix au anunțat zilele acestea că Uma Thurman și Tony Goldwyn sunt primii actori atașați proiectului, noi nume urmând a ni se comunica în perioada ce urmează.

Cu o comandă de 10 episoade, după un scenariu semnat de Leah Rachel şi având-o realizator/showrunner pe Akela Cooper cunoscută pentru Marvel’s Luke Cage, Chambers prezintă povestea unei tinere ce a supravieţuit unui atac de cord, măcinată acum de misterul ce îi învăluie noua inima şi donatorul său. Lucrurile par a se complica şi mai mult cu cât aceasta se apropie de aflarea adevărului şi a circumstanţelor în care acesta a murit însă, ce este mai sinistru este că, cu cât află mai mult, cu atât preia din comportamentul şi trăsăturile defunctului.

  • Uma Thurman aka Nancy Lefevre: mama lui Becky, tânăra donatoare a inimii, aceasta începe a dezvolta o relație cu persoana căreia i-a fost transplantat organul, descoperind treptat că este posibil ca fiica sa să nu fie atât de moartă pe cât a crezut.
  • Tony Goldwyn aka Ben Lefevre: soțul lui Nancy și tatăl defunctei Becky, Ben este un bărbat carismatic, filantrop și un afacerist desăvarșit. Năcut în El Paso și muncind din greu pentru a-și câștiga reputația din prezent, acesta distribuie o mare parte din bunurile sale Fundației Annex, un centru spiritual de tip new age. După moartea fiicei sale, Ben se dedică în totalitate cauzei susținute de Annex.

Cunoscută îndeosebi pentru rolurile sale din producții cinematografice de success, Uma Thurman a putut fi văzută recent în sezonul 2 din Imposters, precum și în miniseria NBC, The Slap. Tony Goldwyn pare a fi decis să nu ia o pauză, actorul încheind la începutul acestui an filmările Scandal, al cărei protagonist a fost timp de șapte sezoane.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii şi materiale promoţionale.

Sursa


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

One thought on “Noi actori pentru ‘Chambers’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s